עלייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה
    בת 18
    07/11/2013

שלום,בדרכ אני מקפידה על אכילה נכונה ושומרת על עצמי מ"פיתוים" אבל בשבוע וחצי האחרון יצא שהיה לי הרבה אירועים ואכלתי כמה פעמים במסעדה ודי "התפרעתי" ועליתי בערך קילו שניים במשקל..ואני כבר כמה ימים חזרתי לשגרה אבל אני מרגישה שקשה לי להוריד את זה..כלומר בדרכ אם אני צריכה לחזור ולהוריד במשקל אחרי "התפרעות" אני מרגישה תוך כמה ימים שחזרתי לעצמי,הפעם זהלא ככה..
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה

הוספת תגובה

• עלייה - תגובה

עינת לב ארי
    07/11/2013

שלום עליה.
    בשאלתך את מוכילה מדוע "דיאטה" לא יכולה להצליח:
    כאשר אנחנו מנסים לשמור על עצמנו באופן מתמיד מפיתויים, כדי לרדת במשקל, אם אנחנו "יוצאים מהמסגרת" למשל כשהולכים למסעדה או יוצאים לחופשה/בית מלון וכדומה, זה גורם לנו "להתפרע", כדברייך . בקטע של : לקחנו "חופש" מהדיאטה! התוצאה היא אכילה מוגזמת שיוצאת מפורפורציה ועליה במשקל בעקבות אכילה זו.
    כדי לצאת מהמעגל הזה את צריכה ייעוץ אצל דיאטנית שמבינה בתחום האכילה הרגשית שתנסה למצוא , ביחד איתך, ומתוך הבנה של התהליכים והמחשבות העוברות בראשך , כיצד לאמץ תזונה בריאה שתמנע עליה במשקל ותסכול רב.
    בהצלחה.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו