מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר מוטיבציה להוריד במשקלשרון12/11/2013
היי
אני בת 37 נשואה טריה
אני לוקחת כדורים פסיכיאטרים עם מרשם ובמעקב פסיכיאטר
במשפחתי יש כולסטרול ובעיות לב
לי עצמי יש כולסטרול גבוה ונוטלת סימבקור 20
גבהי 1.48 ומשקלי בסביבות 60 קילוגרם
לפי הדייטנית אני צריכה לשקול בסביבות 50 קילו
לאחרונה הוסיפו לי כדור פסיכיאטרי שמדכא את תופעות הלוואי של הכדור הרגיל שלי
שכנראה פתח לי את התאבון
בנוסף,ב 3 חודשים וחצי האחרונים אני לא עובדת(סיפור ארוך)מחפשת עכשיו עבודה
וזה לא מוסיף למצבי
אני יודעת שחייבת לקחת עצמי ביידיים ,ביחוד שבעתיד הקרוב אנחנו רוצים להכנס להריון,ולא אמורה להתחיל עם אקסטרא קילו
אין לי את המוטיבציה להתחיל,דיאטה
ואם כבר מנסה לשמור,לא מחזיקה מעמד אפילו שבוע
לא יודעת מה לעשות
תודה
שרון
כל חיי הייתי שמנמונת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מוטיבציה להוריד במשקל - תגובה
עינת לב ארי13/11/2013שלום שרון ותודה שבחרת לפנות לפורום הזה עם שאלתך המורכבת.
על פי דברייך, את נמצאת בצומת בחייך שהמשקל העודף הוא רק חלק מהשינויים שאת עוברת וייתכן והוא נובעי בשל שינויים אלו.
על פי מה שהתרשמתי, דיאטה בשלב זה לא תעזור אלא אף תחמיר את מצבך משום שהתרופות הפסיכיאטריות עלולות להקשות עלייך להצליח בתפריט מוגבל מאוד ונוקשה. המצב הרגיש והדאגות גורמים לחיפוש "נחמה" באוכל מה שיוביל אותך, שוב ושוב לתחושת כשלון ואשמה וירידה בערך העצמי שלך כשלא תצליחי לעמוד ב"דיאטה". לפעמים נדמה לנו שרק אם נוריד במשקל הכל יסתדר לנו , אך לא כך.
הטפול העקרי שאת צריכה לעבור הוא טפול נפשי או אימוני שיסייעו בידך למצוא את הדרך הלאה ולהתמקד במה שאפשר: את נשואה טריה ורוצה ילדים , בנוסף, לא עובדת. אלו סוגיות משמעותיות הרבה יותר מדיאטה. אני יכולה להרגיע אותך לגבי המשקל ההתחלתי של ההריון שפעמים רבות, דווקא בתקופה זו המוטיבציה לאכול בריא היא מאוד גבוהה והעליה במשקל תהיה מאוד מתונה ( כמובן בהדרכת וליווי דיאטנית המתמחה בתחום). מקווה שעזרתי במעט ובהצלחה בהמשך דרכך.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון13/11/2013תודה עינת
כרגע אני מחפשת עבודה
פניתי לבריאות הנפש עשו לי שיחה לבירור מצבי
מחכה שימצאו לי מטפל ושיתפנה מקום
יודעת שכשאמצע עבודה ,יהיה לי יותר קל לאכול מסודר
הפסיכיאטר אמר שבגלל שאני לא עובדת ,אין לי מוטיבציה לכלום
הכל קשור להכל
גם רופא הנשים שלי אמר לגביי המשקל
שבמידת הצורך בהריון אצמד לדייטנית
האמת
עם התשובה שלך נתת לי קצת מוטיבציה
אנסה להתחיל בקטן
כמו להוריד מאכלים מסויימים
ולהתחיל לצעוד קצת,ולעלות בהדרגה במסלול צעידה
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
עינת לב ארי13/11/2013נהדר.
אני מאוד מאמינה בשינויים קטנים.
בהצלחה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)