הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה
    מירי
    02/04/2008

שלום,
    אני מאד מקווה שתוכלו לעזור לי.
    לפני שנתיים שקלתי 18 קילו יותר ממשקלי היום. היה לי באמת משקל עודף ובשכלי אני יודעת שירדתי מספיק אבל אני כבר לא ממש מצליחה לשלוט בענין.
    יש ימים בהם אני מחליטה שאני לא אוכלת כלום ואני מסןגלת לשתות כוס קפה אחד במשך כל היום ובימים אחרים אני יכולה לאכול רגילץ
    אני לא ממש יודעת למי לפנןת כעת אני במצב טוב אבל אני מאד מפחדת.
    תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה

הוספת תגובה

• מירי שלום

שרית פרג'יאן
    02/04/2008

שלום לך מירי
    קראתי את פנייתך ואני מאוד שמחה על פנייתך. יייתכן והמצב שאת מתארת הינו תחילתה של הפרעת אכילה. כיום נראה כי את זקוקה לכלים שיסייעו לך להפסיק את גילגולו של כדור השלג שהתחיל בדיאטה. לפיכך הפניה לעזרה בשלבים אלו היא מאוד משמעותית ועל כן אני מציעה לפנות לטיפול פסיכולוגי או וגם לייעוץ דיאטני באזור מגורייך שיאפשרו לך לחזור להרגלי אכילה תקינים.
    ניתן להסתייע באנשי מקצוע שבקופות החולים או באופן פרטי, דרך האינטרנט. חשוב שלא תזניחי את העניין ותפני כבר מחר, התערבות מוקדמת היא יתרון.

בהצלחה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו