מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות אכילהמירי02/04/2008
שלום,
אני מאד מקווה שתוכלו לעזור לי.
לפני שנתיים שקלתי 18 קילו יותר ממשקלי היום. היה לי באמת משקל עודף ובשכלי אני יודעת שירדתי מספיק אבל אני כבר לא ממש מצליחה לשלוט בענין.
יש ימים בהם אני מחליטה שאני לא אוכלת כלום ואני מסןגלת לשתות כוס קפה אחד במשך כל היום ובימים אחרים אני יכולה לאכול רגילץ
אני לא ממש יודעת למי לפנןת כעת אני במצב טוב אבל אני מאד מפחדת.
תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
שרית פרג'יאן02/04/2008שלום לך מירי
קראתי את פנייתך ואני מאוד שמחה על פנייתך. יייתכן והמצב שאת מתארת הינו תחילתה של הפרעת אכילה. כיום נראה כי את זקוקה לכלים שיסייעו לך להפסיק את גילגולו של כדור השלג שהתחיל בדיאטה. לפיכך הפניה לעזרה בשלבים אלו היא מאוד משמעותית ועל כן אני מציעה לפנות לטיפול פסיכולוגי או וגם לייעוץ דיאטני באזור מגורייך שיאפשרו לך לחזור להרגלי אכילה תקינים.
ניתן להסתייע באנשי מקצוע שבקופות החולים או באופן פרטי, דרך האינטרנט. חשוב שלא תזניחי את העניין ותפני כבר מחר, התערבות מוקדמת היא יתרון.
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)