המלצה על דיאטה - דחוף !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על דיאטה - דחוף !!!
    קרן
    16/06/2014

שלום,
    שמי קרן בת 36 עליתי מזה 20 קילו בשנים האחרונות עשיתי כל מיני דיאטות רעב למיניהן כרגע אני לא מקפידה על תזונה בריאה אוכלת: חטיפים ממתקים יש מלא סוגי דיאטות דש רז קל ים תיכוני ועוד אני מעוניינת בדיאטה לעורך זמן ולא דיאטת רעב וללא כדורים אשמח לקבל המלצה ממישהי שעשתה דיאטה והיא מרוצה והכי חשוב הצליחה לשמור על המשקל הרבה זמן.
    רק חשוב לי לציין שאני מחוץ לבית מהבוקר עד הערב אז משהו שיהיה קל עבורי לקחת לא דיאטה של כל 3 שעות לאכול

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על דיאטה - דחוף !!!

הוספת תגובה

• המלצה על דיאטה - דחוף !!! - תגובה

עינת לב ארי
    17/06/2014

הי קרן
    על פי דברייך , למרות כל ניסיונות הדיאטה לאורך השנים , בכל זאת עלית 20 קג במשקלך. זה אומר שמדיאטה לדיאטה עלית במשקל. את ההוכחה לכך שדיאטות אינן עובדות. מה שעובד זה לבדוק מה גורם לך לאכול לא מאוזן ולא בריא בתקופות שאינך ב"דיאטה" ולמה את מתירה כל רסן. התבוננות פנימה והבנה של התהליכים הרגשיים שמביאים אותך לאכילה זו ולמידה הדרגתית של הקשבה לגוף ולצרכיו( תחושת רעב ושובע) הם כלים בסיסיים בתהליך הרזיה נכון וכאלו המאפשרים שמירה על המשקל לטווח ארוך. דבר נוסף הוא רכישת כלים להתארגנות ביום עובדה ארוך, ולא , אין צורך לאכול כל שלוש שעות או לקחת אוכל מוזר וקשה להכנה.
    אני מציעה לך ליצור קשר עם דיאטנית המתמחה באכילה רגשית ומיומנת בהרכבת תפריט מותאם.
    בהצלחה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו