מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה! אני נורא שמנהמאיה שמעוני14/04/2008
שלום קוראים לי רומי יוסף בנימיני אני בת 11 ואני שוקלת 38 לא רואים את זה עליי אבל יש לי עצמות נורא כבדות ואני נוהגת כמה שפחות ללכת עם בגדים נורא קצרים וחשופים.. יש לי חברות נורא יפות ורזות ואני מקנאה מאוד... יש לי גם הורים נורא רזים ורק אני שמנה אני בטוחה שאם חברות שלי היו יודעות את האמת עליי לא היו לי חברות... ניסיתי הכל לאכול רק 3 ממתקים ביום במקום 6 ולא הצלחתי . ולאכול פרי או שניים בשבוע אבל רק השמנתי והשמנתי .. ניסיתי לא לאכול כמה ימים אבל לא עמדתי בזה ואחרי כמה דקות שוב פתחתי את המקרר והתחלתי לאכול.. ניסיתי לעשות מה שאמורים לעשות לאכול 3 ארוחות ביום הצלחתי אבל בין לבין אכלתי גם 3 חטיפים וכמה שוקולדים וממתקים.. ניסיתי ללכת לחוג ספורט-טניס משהייתי קטנה וזה לא עזר... מה לעשות?? תענו דחוףףףףףףףףףףף....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רומי
שרית פרג'יאן14/04/2008את נמצאת בגיל שבו העיסוק במראה החיצוני תופס מקום משמעותי. אבל גם גיל של צמיחה, כך שהתזונה היא מאוד משמעותית. לדעתי מומלץ מאוד שתסתייעי בעזרה מקצועית. את יכולה לפנות עם הורייך ל דיאטנית שתסייע לך בתהליך. היא תתאים לך תפריט שמתאים לאורח החיים שלך וגם לא פוגע בצמיחה. כמו כן, אני ממליצה מאוד לצרף את הורייך לתהליך. היזימה של דיאטות לא מבוקרות היא קצת בעייתית.
בהצלחה וחג שמח,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון מה שכתבתי
נועה קבסה08/07/2008זאת נועה אני כתבתי את זה על רומי בצחוק והיא בכלל שוקלת 32 והיא בכלל לא אוכלת ממתקים והיא רזה מאוד והיא בחוג טניס והיא עושה הרבה ספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)