עזרה דחופה! אני נורא שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה! אני נורא שמנה
    מאיה שמעוני
    14/04/2008

שלום קוראים לי רומי יוסף בנימיני אני בת 11 ואני שוקלת 38 לא רואים את זה עליי אבל יש לי עצמות נורא כבדות ואני נוהגת כמה שפחות ללכת עם בגדים נורא קצרים וחשופים.. יש לי חברות נורא יפות ורזות ואני מקנאה מאוד... יש לי גם הורים נורא רזים ורק אני שמנה אני בטוחה שאם חברות שלי היו יודעות את האמת עליי לא היו לי חברות... ניסיתי הכל לאכול רק 3 ממתקים ביום במקום 6 ולא הצלחתי . ולאכול פרי או שניים בשבוע אבל רק השמנתי והשמנתי .. ניסיתי לא לאכול כמה ימים אבל לא עמדתי בזה ואחרי כמה דקות שוב פתחתי את המקרר והתחלתי לאכול.. ניסיתי לעשות מה שאמורים לעשות לאכול 3 ארוחות ביום הצלחתי אבל בין לבין אכלתי גם 3 חטיפים וכמה שוקולדים וממתקים.. ניסיתי ללכת לחוג ספורט-טניס משהייתי קטנה וזה לא עזר... מה לעשות?? תענו דחוףףףףףףףףףףף....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה! אני נורא שמנה

הוספת תגובה

• הי רומי

שרית פרג'יאן
    14/04/2008

את נמצאת בגיל שבו העיסוק במראה החיצוני תופס מקום משמעותי. אבל גם גיל של צמיחה, כך שהתזונה היא מאוד משמעותית. לדעתי מומלץ מאוד שתסתייעי בעזרה מקצועית. את יכולה לפנות עם הורייך ל דיאטנית שתסייע לך בתהליך. היא תתאים לך תפריט שמתאים לאורח החיים שלך וגם לא פוגע בצמיחה. כמו כן, אני ממליצה מאוד לצרף את הורייך לתהליך. היזימה של דיאטות לא מבוקרות היא קצת בעייתית.
    בהצלחה וחג שמח,
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון מה שכתבתי

נועה קבסה
    08/07/2008

זאת נועה אני כתבתי את זה על רומי בצחוק והיא בכלל שוקלת 32 והיא בכלל לא אוכלת ממתקים והיא רזה מאוד והיא בחוג טניס והיא עושה הרבה ספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו