זהו החלטתי אני רוצה להרזות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהו החלטתי אני רוצה להרזות.
    אביטל
    11/08/2014

היום אני שוקלת מעל 100 קילו וזה אחרי 4 שנים של דיאטות אינסופיות שלא מצליחות להחזיק מעמד.
    אני צריכה שתעזרו לי להחליט לאיזה דיאטה הכי כדי לי לחזור אני חייבת להפסיק להתייאש באמצע.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי ניתוח בריאטרי?

עינת לב ארי
    11/08/2014

חסרים הרבה נתונים לגבייך, כגון בת כמה את? , מה גובהך ? ומה מצבך הבריאותי? אך מה שברור שעוד דיאטה לא תעזור לך. אולי טפול באכילה רגשית? אולי ניתוח בריאטרי ( "קיצור קיבה")? יעזרו לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עצות מהניסיון שלי

שירה
    12/08/2014

קודם כל, מאחלת לך בהצלחה עם ההחלטה. זה בהחלט הצעד הראשון.
    חשוב שתדעי שאין נוסחת קסמים שאומרת "אוקיי, אם היא החליטה, אז מגיע לה לרדת במשקל". זה הרבה עבודה ושינוי של אורח חיים. תבני לעצמך תפריט מסודר, תתחילי לעשות ספורט בהדרגה. אני יודעת שקפה ירוק מזרז את החילוף חומרים וככה עוזר לרדת במשקל (אפשר לשתות את זה, או לקחת בכמוסות כמו של סופרהב כי ככה זה יותר מרוכז).
    והכי חשוב- תיכנסי לקבוצה כלשהיא, כי יש כאן כמו שהדיאטנית אמרה, אלמנט רגשי חזק מאוד.... אני אישית חברה בקבוצת הפייסבוק של בנות מרזות ביחד. קבוצה אינטימית מקסימה, יקבלו אותך בברכה עם המון תמיכה וחיזוקים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עצות מהניסיון שלי - תגובה

עינת לב ארי
    13/08/2014

שירה מי הדיאטנית שמנהלת את הקבוצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם מה שנאמר

גלית
    13/08/2014

אני גם שמעתי על קפה ירוק כמסייע לשריפת שומנים ולחילוף חומרים.
    לגבי הקב' "בנות מרזות ביחד", אני גם כותבת שם וקוראת מדי פעם, לפי מה שאני יודעת מי שהקימה את הקב' זו לא בעלת מקצוע אלא מישהי שפתחה אותה במטרה לתת תמיכה וטיפים מניסיון אישי של בנות המנסות לרזות. מוזמנת להצטרף (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון בהרזיה איננו מספק

עינת לב ארי
    13/08/2014

ועל מנת לקחת אחריות על ייעוץ , במיוחד בתחום כה רגיש כמו טפול בעודף משקל, צריך ניסיון והכשרה של דיאטנית קלינית מוסמכת ומוכרת ע"י משרד הבריאות.
    אני מציעה לכל מי שבריאותו חשובה לו ( הנפשית והגופנית) להתרחק מקבוצה זו. זה לא רציני ומסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם מה שנאמר - תגובה

עינת לב ארי
    13/08/2014

על מנת לקחת אחריות על ייעוץ , במיוחד בתחום כה רגיש כמו טפול בעודף משקל. רק דיאטנית קלינית מוסמכת שקבלה הכשרה מתאימה, רשאית לתת ייעוץ.
    אני מציעה לכל מי שבריאותו חשובה לו ( הנפשית והגופנית) להתרחק מקבוצה זו. זה לא רציני ומסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו