מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט יומי - האם נכון??לילוש17/04/2008
שלום!
אני התחלתי דיאטה לפני שבוע בערך, גובה שלי 1.64 משקל 67 קילו, אני מעונינת להוריד 10 קילו.
התפריט היומי שלי נראה בערך ככה:
8:00 נס קפה + 2 כפיות סוכר + טיפה חלב 1%
פרוסת לחם קל
11:30 אותו הדבר כמו בבוקר.
13:30 סלט ירקות + כפית שמן זית
3 פרוסות לחם קל + כף גבינה לבנה 5%
14:30 נס קפה + 2 כפיות סוכר + חלב 1%
21:00 שניצל עוף (100 גרם) בתנור + כוס אורז לבן + כף קטשופ
כוס דגני בוקר בטעם שוקולד ("קוקומן") לקינוח.
האם התפריט בסדר על מנת להוריד במשקל?? או שצריך לשנות?
תודה מראש על התשובה!!
חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
רוני גוטליב17/04/2008על פניו נראה בסדר. מכיל פירות וירקות ,דגנים ובשר.
חסרות 3 מנות חלב שכדאי מאוד להוסיף. לא צרפת נתונים כמו גיל ופעילות גופנית. אני ממליצה לך להעזר בתמיכת דיאטנית בקופת החולים למעקב ועזרה.
בהצלחה,
חג שמח,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה...
לילוש21/04/2008השאלה היא, האם את חושבת שאפשר להוריד משקל עם התפריט הזה?
אני בת 28, אחרי לידה, כרגע לא עושה פעילות גופנית.
תודה!! חג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
רוני גוטליב21/04/2008אפשר בעיקרון, אם כי מומלץ להעזר בדיאטנית שתעקוב אחר מצב הפרופיל הרפואי שלך ותסייע לך לשמור על תפריט מאוזן.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)