הראל ההודעות שלך ימחקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הראל ההודעות שלך ימחקו
    עינת לב ארי
    02/10/2014

בשל שפה לא תקינה ולא ראויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הראל ההודעות שלך ימחקו

הוספת תגובה

• צודקת, אני לא איש של מילים

הראל
    03/10/2014

אני איש של מעשים, ואני אדאג לכך שחברתך לניהול הפורום לא תקבל את הפרסום אליו היא זוכה, ואני עוד חושב שזה זלזול באנשי הפורום שצריכים את העזרה של שתיכן. מה הסיבה שהגברת לא עונה כל כך הרבה חודשים לאף שאלה שנשאלת? האם את צריכה להתמודד עם כל כך הרבה שאלות מבלי לקבל עזרה מינימלית מחברתך לפורום?
    את יכולה למחוק כל הודעה שלי, אבל את לא יכולה להגיד שאיני צודק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת, אני לא איש של מילים - תגובה

סיון דוד
    05/10/2014

שלום הראל
    אני רואה כי העובדה שעינת חברתי לפורום זריזה יותר ממני ועל כן עונה על רוב השאלות בפורום עוד לפני שאני מספיקה לקרוא אותן מפריעה לך. אני ממליצה לך לא להקדיש לכך אנרגיה מיותרת ומזמינה אותך לשאול שאלה הקשורה לדיאטה ונשמח לענות עליה.

חג שמח
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, אני לא מאמין שאת מתרצת

הראל
    06/10/2014

את לא מספיקה לענות? נשמע אמין משהו... ממש לא!!
    לפי הבדיקה שעשיתי, מתוך ה50 שאלות האחרונות שנשאלו בפורום, ענית על כ6-7, כלומר עינת ענתה על מעל 40 מתוך ה-50 שאלות.
    אבל הסיבה העיקרית שבגינה אני מתעצבן וכבר כתבתי לפני כמה ימים מכתב תלונה נגדך, היא שבתקופת החגים האחרונה לא נענתה אף לו תשובה אחת במשך זמן מאוד ממושך- כמעט חודש.
    הפורום היה מוצף בשאלות חשובות והיה צורך בייעוץ מכן, אך אף אחת מכן לא ענתה. בסופו של דבר עינת ענתה בבת אחת על כל השאלות שהצטברו.
    האם עינת הייתה כל כך זריזה? לא הייתי אומר שכן אם כמעט חודש היא לא ענתה בכלל (אני לא מאשים את עינת, היא מצויינת), ולכן במקרה זה את היית אמורה לגבות אותה. אבל איפה היית במשך כמעט חודש כשעינת הייתה כה עסוקה?
    אז אם את סיון, צריכה שבוע (למרות שאת עונה בממוצע פעם בחודש ויותר) כדי לענות על שאלות בודדות שמצריכות בדיוק כמה דקות בודדות, אז למה להישאר?
    הרי מי ש"נדפק" בסופו של דבר הם האנשים שצריכים את העזרה הזאת, ואין ביכולתך לתת אותה, אז למה לתרץ?
    תגידי שאין לך זמן לזה ותפני מקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו