אני סובלת מדגנת, ואופה לעצמי לחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובלת מדגנת, ואופה לעצמי לחם
    מירה
    17/10/2014

נטול גלוטן, מה שגיליתי הוא שהלחם מלא קלוריות, מקילו קמח חומוס וטפיוקה יוצאות לי 24 פרוסות לחם שכל פרוסה היא בת 75 קלוריות, איך אני יכולה להקטין את כמות הקלוריות בלחם. הפרוסות גם כך דקיקות וקטנטנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה להקטין את כמות הקלוריות בלחם?

עינת לב ארי
    17/10/2014

לחם הוא לחם. ערך קלורי לפרוסת לחם הוא כ-80 ק"ל.
    בחלוקה למשפחות מזון, הלחם שייך למשפחת הפחמימות . בפרוסת לחם רגיל , או כמו שלך, לחם נטול גלוטן , אמורות להיות כ-80 קל ו-15 גר פחמימות. הלחם הקל הוא המצאה שנועדה ל"תחמן" ולהוריד את כמות האנרגיה שבפרוסה. על פי משנתי ואמונתי כדיאטנית, אין שום יתרון ללחם קל על לחם רגיל משום שגם תחושת השובע נופלת מזו של לחם מלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך, הרגעת אותי.

מירה
    17/10/2014

ואני בכלל אוכלת בין 2-3 פרוסות ליום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך, הרגעת אותי. - תגובה

עינת לב ארי
    17/10/2014

מצוין
    בתיאבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו