רעב לא פוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב לא פוסק
    lir
    28/05/2007

שלום,
    אני בת 22,כול חיי הייתי אוכלת כמויות אדירות של אוכל,לחם שלם בלי לשים לב עם חומוס חצי קילו או 2 חבילות נוטלה,2 המבורגרים כפולים.
    ותמיד הייתי נישארת באותו משקל בזמנו 46 ק"ג,צריך לציין שאף פעם לא הקאתי או התעמלתי בתקופה ההיא
    קצת ליפני שנתיים התחיל לאט לאט האוכל להשפיע עליי אני עדיי אוכלת את הכמויות המטורפות האלה של אוכל אבל משמינה.הבעיה היא שאני לא יודעת איך להפסיק זה כמו מחלה או משהו,ניסיתי התעמלות אבל לא הצלחתי להישאר שם יותר מחודש,אין לי תחושות רעב או משהו אבל אוכל נימצא אצלי בראש במשך כול היום אני חושבת מה אני יאכל עוד מעט.
    אני מנסה לשמור אבל קשה לי ואני ניכנסת לדיכאון מיזה שאין לי שליטה על עצמי..
    דוגמה אתמול בערב אמא שלי בישלה פתיתים עם שעועים וקציצות,התעוררתי ב12 בלילה אכלתי חצי סיר פתיתים רק בעמידה והיתעוררתי בבוקר לא שטפתי פנים סיימתי את שאר הסיר..
    אני לא יודעת מה יש לי אבל קשה לי ואני חייבת עזרה..מה עושים בבקשה תגיבו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב לא פוסק

הוספת תגובה

• רעב לא פוסק

לילך קמנמן
    28/05/2007

שלום לך

לפי מה שכתבת אני מבינה שאולי פעם זה באמת לא השפיע על משקלך,אך לא זו הבעיה
    אני חושבת שכדאי לחשוב לא רק על משקל אלא על שינוי התנהגותי עם אוכל .
    כדאי ורצוי למצוא מסגרת שתתמוך בך ותעזור לך לעשות שינוי בהרגלי האכילה ובאורח החיים
    בדיאטה קלאב תוכלי לקבל את הכלים שיעזרו לך לעשות את השינוי
    מאחלת לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעונינת לרדת במשקל

שמחה
    04/06/2007

אני מעונינת לרדת במשקל גובה 154 משקל 97 יש לי עודף משקל גדול עשיתי הרבה דיאטות אולי אתם יכולים להדריך אותי ולתמוךבדיאטה או לשלוח לי חומר בדואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו