מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוף רונידור03/05/2008
מבחינת משקל אני ירדתי..ואנשים אומרים לי שרזיתי..אבל אני לא רואה את זה,אפילו לא במידה במכנסיים! .שקלתי 58 ועכשיו אני שוקלת 52.5..גובה שלי הוא 1.60....אני רוצה לרדת עוד 3-4 קילו בערך..
אני מרגישה מלאה..!!אני לא יודעת למה..אחרי סלט אפילו אני מרגישה שהבטן שלי מתנפחת ושוב היא יוצאת החוצה...ואז אני אומרת לעצמי,אבל עשיתי דיאטה והשקעתי כלכך הרבה מאמץ!למה הבטן שוב יוצאת החוצה?!?!??!(אני מתאמנת במכון כושר).
גם החילוף חומרים שלי מאוד מאוד איטי...אז האמתי שאני כבר לא יודעת מה לעשות..
אני אפרט לך בערך מה אני אוכלת..
בוקר:(הפסקת עשר) לחם קל עם קוט'ג 3% וירקות חתוכים.
צהריים:ירקות מאודים,וירקות חיים.(לפעמים עם פריכית)..לפעמים גם עוף..
ערב:ירקות+גיל,או מעדן
יש משהו שאני צריכה לשנות?
ודרך אגב ירדתי את זה בחודשיים...
בבקשה רוני תעזרי לי אני רוצה לרדת את מה שנותר לי,איך אני עושה את זה?אין מצב שאני חורגת מהתפריט...אפילו לא פעם בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רותם
רוני גוטליב03/05/2008התפריט שתארת כולל מעט מאוד מזונות, קלוריות וחסרים בו רכיבים תזונתיים. (פחמימות, חלבונים).
תפריט כזה , שכולל לא יותר מ800 קלוריות, גורם לגוף להתאבן ולשמור על המשקל.
אני ממליצה לך להתייעץ עם דיאטנית שתבנה לך תפריט דיאטתי בריא!, שמכיל את כל אבות המזון ואת הערכים התזונתיים להם את זקוקה מבלי שתזיקי לגופך ותצרי האטה בירידה במשקל. תפריט מאוזן עשוי ליצור אצלך האצה בקצב חילוף החומרים.
מעבר לכך- אכילת ירקות, מאחר והם מכילים סיבים ונוזלים -יוצרת נפיחות בבטן. נפיחות זו איננה השמנה , ויורדת לאחר כמה שעות מעצמה. אם תפזרי את מנות הירק ביום למספר פעמים וכל פעם תאכלי מעט- תרד הנפיחות.
בהצלחה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)