מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    אלמוג
    30/05/2007

שלום רב!
    אני בת 28 נשוה מ10 שנים ואמא ל2 ילדים. בצעירותי תמיד הייתי במשקל 56 קילו , כאשר הגובה 164. לפני החתונה התחלתי להשמין והיום אחרי שנים של נישואין וילדים הגעתי למשקל של 87 קילו. אני תמיד רעבה או לא רעבה אבל תמיד רוצה לאכול. לפני 4 שנים עשיתי דיקור סיני וירדתי 17 קילו , אך לאחר שנה עלה הכל חזרה ואפילו כמה קילוגרמים יותר.חוץ מהמחטים נסיתי אין ספור דיאטות וכדורים שום דבר לא עוזר לי.
    אני מרגישה גועל מהאוכל , אך בכל זאת לא ביכולתי להפסיק לאכול.
    תעזרי לי בבקשה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות

לילך קמנמן
    31/05/2007

שלום לך אלמוג
    האמת שאין שום קיצורי דרך או כדורי פלא שיעשו את העבודה בשבילנו,אך אל לך להתייאש כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שעומד לקרות עכשיו,להפך אולי הפעם תביני שצריך לעשות
    שינוי אמיתי כלומר ללמוד לאכול נכון,לא להגיע למצבי רעב .
    יש כמה וכמה טיפים שאשמח להעביר לך .כדאי שתקפידי לאכול 6 פעמים ביום כלומר,ארוחת בוקר צהריים וערב ובניהם עוד שלוש ארוחות בניים כך ,יהיו לך במשך היום מספיק אוכל ולא תגיעי למצבי רעב.נוסף לזאת כשאנו שבעים הפיתוי קטן יותר.
    תקפידי לשתות בין 10 ל 15 כוסות מים הרבה פעמים אנו אוכלים במקום לשתות
    חשוב שתדעי שלרדת במשקל ולשנות התנהגויות,הרגלים לוקח זמן זה תהליך צריך המון רצון טוב,סבלנות והתמדה .
    אם קשה לך לבד אני אשמח מאוד אם תתצטרפי לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב
    אלמוג לא להתיאש אין אנשים שלא מצליחים יש רק כאלה שהפסיקו לנסות.
    תשמרי כל הזמן את הרצון שלך בתודעה וקדימה לעבודה.
    בהצלחה מכל הלב
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו