מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?אלמוג30/05/2007
שלום רב!
אני בת 28 נשוה מ10 שנים ואמא ל2 ילדים. בצעירותי תמיד הייתי במשקל 56 קילו , כאשר הגובה 164. לפני החתונה התחלתי להשמין והיום אחרי שנים של נישואין וילדים הגעתי למשקל של 87 קילו. אני תמיד רעבה או לא רעבה אבל תמיד רוצה לאכול. לפני 4 שנים עשיתי דיקור סיני וירדתי 17 קילו , אך לאחר שנה עלה הכל חזרה ואפילו כמה קילוגרמים יותר.חוץ מהמחטים נסיתי אין ספור דיאטות וכדורים שום דבר לא עוזר לי.
אני מרגישה גועל מהאוכל , אך בכל זאת לא ביכולתי להפסיק לאכול.
תעזרי לי בבקשה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
לילך קמנמן31/05/2007שלום לך אלמוג
האמת שאין שום קיצורי דרך או כדורי פלא שיעשו את העבודה בשבילנו,אך אל לך להתייאש כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שעומד לקרות עכשיו,להפך אולי הפעם תביני שצריך לעשות
שינוי אמיתי כלומר ללמוד לאכול נכון,לא להגיע למצבי רעב .
יש כמה וכמה טיפים שאשמח להעביר לך .כדאי שתקפידי לאכול 6 פעמים ביום כלומר,ארוחת בוקר צהריים וערב ובניהם עוד שלוש ארוחות בניים כך ,יהיו לך במשך היום מספיק אוכל ולא תגיעי למצבי רעב.נוסף לזאת כשאנו שבעים הפיתוי קטן יותר.
תקפידי לשתות בין 10 ל 15 כוסות מים הרבה פעמים אנו אוכלים במקום לשתות
חשוב שתדעי שלרדת במשקל ולשנות התנהגויות,הרגלים לוקח זמן זה תהליך צריך המון רצון טוב,סבלנות והתמדה .
אם קשה לך לבד אני אשמח מאוד אם תתצטרפי לאחת מהקבוצות שלנו בדיאטה קלאב
אלמוג לא להתיאש אין אנשים שלא מצליחים יש רק כאלה שהפסיקו לנסות.
תשמרי כל הזמן את הרצון שלך בתודעה וקדימה לעבודה.
בהצלחה מכל הלב
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)