מזון במגשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזון במגשיות
    אביגדור
    18/11/2015

בן 60 , התחלתי לקבל מהרווחה מישלוחי מנות של ארוחות במגשיות שניתן לחמם במיקרו אחת לשבוע הם מגיעים עם המגשיות הקפואות סובל מ, יתר שומני דם , יתר לחץ דם, מקבל טומבקור וקרדילוק ללב ולוקח מיקרופירין יש היצרות 25% באחד הקרוטידים בצוואר השאלה שלי בכללי, היות ואני לא יודע במה מישתמשים שם להכנת המזון למשל רוטב לאיטריות או שאר המרכיבים, לא ברור האם יש בהם שומני טראנס וכו' האם סידור כזה של הארוחות, רפואית, הוא בטוח, או שלאורך זמן עלולות לצוץ בעיות בריאות, כמו למשל מסיבת שימוש בשומן טראנס, למשל ,במידה ויש את זה באוכל המוכן הזה? איך רצוי להיתיחס לזה? האם עדיף לוותר על המגשיות ולאכל מה שיש בבית ? אני מעריך את העזרה, אבל לגמריי דואג ורוצה לאכל בריא בלבד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזון במגשיות

הוספת תגובה

• מזון במגשיות - תגובה

סיון דוד
    20/11/2015

שלום אביגדור
    ישנו קושי מבחינתי לעזור לך לגבי המזון במגשיות. אינני יודע מהם הערכים התזונתיים, מה הוא מכיל וכו'...
    אני חושבת שאם אתה חושש לאכול ממנו כיוון שאולי מכיל מרכיבים פחות איכותיים, אולי נסה להפחית בכמות המזון המוכן. נסה לאכול כפעמיים בשבוע מזון מוכן ממגשיות , ובשאר הימים לאכול אוכל שלך, שאתה יודע ממה מורכב, וכמובן לשלב ירקות טריים או מבושלים/מוקפצים, או לשלב מרק ירקות בארוחה. כך תוכל לשפר את איכות הארוחה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דברים שאוסרים עליך לאכול מבחינה

ברטה
    12/02/2016

רפואית?

אם לא אין סיבה לדאגה. פשוט תקפיד על הכמויות שאתה אוכל אם אתה חושש מהשמנה.

מאחלת לך המון בריאות

ברטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו