מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותיעל04/06/2007
שלום אני בת 38 1.63 84 ק"ג נאבקת במשקל מאז גיל 12 בערך תמיד בדיאטה רוב שנות חיי בדיאטות כאסח ורק ככה יורדת במשקל.
לפני כ- 4 שנים לערך לאחר לידת ביתי השניייה בחלטתי שאין יותר דיאטות כאסח למרות לשאחר הלידה כן עשיתי כאסח וירדתי המון במשקל ונכון להיום אני אוכלת 3 ארוחות מסודרות ו2 -3 ארוחות ביניים שבד"כ כוללת פרי / מעדן דיאט שותה מים עושה ספורט על בסיס יומי ותוצאות אין.
מה ניתן לעשות על מנת להשיג תוצאות כי משהו אחר במקומי היה מתייאש מזמן לא יודעת מה מחזיק אותי ונותן לי להמשיך לעשות את מה שאני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות
לילך קמנמן04/06/2007שלום יעל
לדייאטות הכאסח יש מחיר אך אל יאוש עם סבלנות והתמדה את בודאי תצליחי.
ישנן כמה אפשריות שיכולות לעזור לך ,להגביר את הפעילות הגופנית כלומר,את משך הזמן שלה ודבר נוסף לנהל רישום אכילה מפורט.
כל אלה הם כלים שיכולים לעזור לך לבדוק את התמונה המלאה ,פעמים רבות אנו לא ממש זוכרים את הפרטים הקטנים.
כמו כן קבוצת תמיכה יכולה מאוד לעזור לך, בשלב זה היא תהיה עבורך זריקת מוטיבציה.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)