מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה...דון04/06/2007
אני בת 14.5, שוקלת 53.5 ק"ג 1.68. אני באה מדיאטה שבה ירדתי 20 קילו, כמובן שעשיתי לעצמי שינוי משמעותי בהרגלי האכילה. אני רוצה להתחיל לאכול בצורה שלא אעלה ולא ארד במשקל,אך משום מה מקנן מי מן פחד להתחיל לאכול רגיל. עד כמה מגוחך שזה נשמע אני לא מצליחה לצאת מהדיאטה, אני מפחדת לעלות במשקל. איך אדע מה הגבול בין הגזמה וכמות פחותה מידי של אוכל? כי עד עכשיו הייתי רק בצדדים הקיצוניים של המתרס.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדון
לילך קמנמן09/06/2007המטרה שהשגת יפה מאוד,אז למה לא להנות ממנה!!!!
אין לך מה לפחד מאוכל הוא לא אוייב,צריך פשוט לאכול לפי תפריט מאוזן ובצלילות דעת
הרי זו המטרה.
אם לא תלמדי את עצמך להנות מהתוצאות אז בשביל מה עבדת כל כך קשה?
אין לי מושג איזו דיאטה עשית אך אני מציעה לך להתיעץ עם מי שנתן לך אותה בכדי שתמצאו,
תפריט מתאים ומסודר שמתאים לשמירת משקל .
שיהיה לך המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, תודה רבה לך,
דון12/06/2007ושנית, את הדיאטה עשיתי בכוחות עצמי עם ספירת קלוריות וכושר גופני במידה, ככה שאין מי שיגיד לי איך להמשיך מכאן, ידוע לי שבמשקל הנוכחי שלי ללא פעילות גופנית אני צריכה לצרוך 1500 קלוריות, אבל משום מה זה מפחיד אותי, אולי אם אנסה להתייעץ עם דיאטנית היא תדריך אותי. תודה רבה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
לילך קמנמן17/06/2007דון יש לנו קבוצות תמיכה שזו גם אופציה שם גם תוכלי לקבל תפריט מתאים,ותמיכה קבוצתית שיש לה המון כוח
אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתיבחרי
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)