מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה!סיגל26/05/2008
שלום, אני בת 20 גובה 1.55 במשקל 52.
אני לא כל כך מרוצה מהמשקל וגם ממבנה גופי, הרגלים שלי נורא רזות אך הבטן לא.
עוד בעיה, כשאני יורדת במשקל גם החזה יורד אך כשאני עולה בחזרה הוא לא גודל.
אשמח לקבל תפריט מאוזן לירידה במשקל ופיתרון להורדת הבטן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
רוני גוטליב28/05/2008שלום,
לא אוכל לרשום לך תפריט מלא ללא בדיקה של בריאותך, פעילותייך, הוצאת האנרגיה שלך ובדיקות רפואיות נוספות. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית באיזור מגורייך שתקנה לך תפריט כזה.
יחד עם זאת ארשום לך מספר טיפים בהם תוכלי להעזר במשך הדרך:
הקפידי על פעילות גופנית שכוללת פעילות אירובית וגם חיטוב ועיצוב לפחות 3 פעמים בשבוע.
הקפידי לאכול פחמימות מלאות שיביעו אותך לטווח ארוך יותר ויאזנו את הסוכר בדם.
הקפידי לשתות מיים- ותרי על משקאות מתוקים.
הקפידי על 3 אוחות מסודרות ביום, ועוד 3 ארוחות חטיף. (חטיף=פרי, חטיף אנרגיה, מעדן חלב...).
אל תנסי לעשות דיאטה, מדיאטה רק משמינים. הקפידי לשנות את תזונתך מהייסוד ולהקנות לעצמך הרגלי אכילה נכונים.
אם את צריכה תמיכה, אני כאן.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)