מנסה ולא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה ולא מצליחה
    שולי
    02/06/2008

אני מנסה להוריד כעשר ק"ג במשקל ולא מצליחה למרות שהסוכר גבולי הכולסרול גבוה לחץ דם גבוה ובכל זאת לא מצליחה לעבוד על עצמי ולהפסיק לאכול, מה עושים אני חושבת שאם הייתי יודעת שאני יכולה לדבר עם מישהו על בסיס יומי בשות הקשות זה יעזור או אולי בפורום מה דעתך האם יש מישהי שמתנדבת לעזור ולהעזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה ולא מצליחה

הוספת תגובה

• תמיכה הדדית

שרית פרג'יאן
    02/06/2008

את מעלה נקודה מאוד חשובה בנוגע לדיאטה - תמיכה חברתית. נמחקרים מראים שכאשר קיימת תמיכה ושותפות המוטיבציה עולה.
    אני חושבת שהרעיון שלך הוא מאוד יפה ואת יכולה להציע אותו בפורומים שונים שקיימים בנושא.
    בהצלחה,
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והצעה

שולי
    02/06/2008

אני מאד מודה לך על התשובה המהירה, ומאחר ואין לי בחוג החברתי או המשפחתי תמיכה מהסוג הזה כלומר לשוחח יום יום להחליף חווית לתמוך ולהיתמך ויכול להיות שדווקא מישהו זר זה יותר טוב לתמיכה מהסוג הזה. אז אני שוב חוזרת ומציעה ומי שמעוניין אני משאירה דואר אלקטרוני .
    שוב תודה על הפורום הנפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו