דיאטת הכרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת הכרוב
    עירית
    19/06/2008

אני עכשיו סיימתי לעשות את דיאטת הכרוב למשך שבוע וירדתי 4 קילו עשיתי אותה כדי לתת קצת פוש לעצמי ואכן זה עבד.
    היום אני מתחילה דיאטה מאוזנת השאלה שלי אם ברגע שאני מתחילה דיאטה אחרת ע מספר קלוריות גבוהה יותר אני לא אעלה במשקל ואם כן אז מה עליי לעשות כדי להמשיך לרדת ולא להעלות את ה 4 קילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת הכרוב

הוספת תגובה

• לעירית

רוני גוטליב
    21/06/2008

לא אוכל לענות לך על שאלתך באופן מקצועי. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתעזור לך לבחור תפריט בריא ומושלם לגופך מבלי להזיק לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

עירית
    22/06/2008

היי רוני...אני מבינה שצריך דיאטנית אך אני שואלת אותך מבכינה מקצועית והיגיונית מה נראה לך?
    אודה לך על תשובה מספקת
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעירית

רוני גוטליב
    22/06/2008

מבחינה הגיונית הדבר מאוד תלוי ברמת הפעילות הגופנית שלך ובתזונה בטרם הדיאטה.
    בעיקרון מדיאטה קצרה חד פעמית לא חייב להגרם נזק ותוכלי לרדת במשקל בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו