מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה במהלך הנקהדנה30/06/2008
שלום, ילדתי לפני 11 חדשים ואני עדיין מניקה עם שילוב של מוצקים בתזונתה של בתי . סיימתי את ההריון רזה במשקל 51 ק"ג לאחר סוכרת הריון ועליתי בחודשים הראשונים לאחר הלידה כ 6 ק"ג . כבר חודש אני עושה ספורט אירובי 3 פעמים בשבוע (שעה) ואוכלת לפי תפריט של 1500 קלוריות ( ניסיתי לאכול 1200 קלוריות ואני רעבה ..) וירדתי בקושי חצי ק"ג !!! אני ממש מיואשת ולא מבינה מה קרה לגוף שלי שפעם התנהג אחרת לגמרי והייתי יורדת ממש בקלות . 1. האם כדאי לעבור לתפריט של 1200 קלוריות ליום למרות שאני מניקה עדיין? האם זה יכול לפגוע בחלב? 2. עדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה האם יתכן קשר לירידה במשקל? 3. האם יתכן קשר לסוכרת הריון (עשיתי בדיקה 6 שבועות לאחר הלידה והסוכר יצא תקין) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה ותזונה
רוני גוטליב06/07/2008שלום.
1. ירידה דרסטית במשקל עלולה לפגוע במחזור החודשי אם כי יכולות להיות סיבות נוספות לאי חזרתו של המחזור.
הפעילות גופנית שאת מבצעת היא נהדרת ואם תתמידי בה תראי שעם הזמן תחזרי למימדייך הקודמים והבריאים והסוכרת של ההריון תחלוף.
דיאטה של 1500 קק"ל ליום לאישה מניקה היא בהחלט מתאימה ובריאה. גם לאישה שלא מניקה היא עשוייה להתאים לירידה במשקל אז עד כמה וכמה לך כמניקה. אל תרדי בקלוריות- את בעצמך אמרת שאת רעבה ולכן היא מסוכנת לך ויכולה לפגוע בבריאותך.
את יכולה להתייעץ עם דיאטנית בקופת החולים שתתאים לך דיאטת הרזייה מתונה ובריאה.
מזל-טוב, ובהצלחה!
שמרי על בריאותך ועל בריאות תינוקך,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)