בולמוס מזעזע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמוס מזעזע
    מישהו יודע?
    02/07/2008

היום, כמו כל שבוע בחודש האחרון היה לי בולמוס אכילה מזוויע ביותר. זה התחיל מזה שהרשתי לעצמי יותר בבוקר והמשיך בזה שלא יכלתי להפסיק לבלוס מאותו רגע, כל דבר. קרואסונים, בורקסים, אייס קפה, גלידות, ממתקים, שוקולדים, לחמניות וכו' וכו' וכו'... הגעתי ל-5,000 קלוריות לפחות היום. (ניסיתי לספור את כל מה שזכרתי וזו הייתה התוצאה הנוראית שקיבלתי) העלייה במשקל פחות מדאיגה אותי כרגע כי אני לא בעודף משקל, ואפילו בזמן האחרון חרגתי לתת-משקל של קילו (48 ק"ג ב-1.60, ילדה בת 14), עקב כך שהיו לי שלשולים והקאות ולכן גם לא אכלתי כמה ימים מתחושת הבחילה הלא נעימה וירדתי במשקל, אך אני בתפריט דיאטה של 1,000-1,200 קלוריות ליום כבר 7 חודשים..וכבר מאז המחלה עבר חודש.. רציתי לדעת: מה אני אמורה לעשות ביום אחרי הבולמוס? האם המשקל יעלה בצורה חריגה מהבולמוס או שבגלל שזה יום אחד ניתן לקזז ביום שאחרי והמשקל יירד למצבו הרגיל? ההרגשה מאוד גועלית, ויש גם רגשות אשמה גדולים שמפריעים. ממש אשמח לקבל תשובות, תודה ..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמוס מזעזע

הוספת תגובה

• לא עונים?

מישהו יודע?
    08/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולמוס אכילה

שרית פרג'יאן
    08/07/2008

בולמוס אכילה הוא למעשה אכילת יתר דמויית התקף שבה האכילה המהירה של כמויות מאוד גדולות בתקופת זמן קצרה מלווה בתחושה של איבוד שליטה.
    לשאלתך, קיזוז ביום למחרת יכול לעזור.
    לפי תיאורייך הבולמוס מתרחש אחת לחודש, אם הבנתי נכון, ורצוי לבדוק האם הוא סמוך לקבלת המחזור החודשי. ייתכן שכן ואז תחושות של מתח ועצבנות גורמות לאכילה מוגברת.

בכל מקרה כדאי להיוועץ בדיאטנית ואולי דרך כך למצוא דרכים להימנע מאכילה מסוג זה.

בהצלחה
    שרית פרג'יאן-
    פסיכולוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

מישהו יודע?
    08/07/2008

המחזור נפסק לי משום מה, ואני כבר אצל דיאטנית קלינית, זה קורה לי אחת לשבוע... תודה בכל זאת, אני אנסה להמנע מהאכילה הזאת :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו