מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בחילוף החומריםמירה17/06/2007
יכול להיות שבגיל 30 כבר יהיה לי שינוי בחילוף החומרים? אני אוכלת אותו הדבר כמו קודם ובחודשים האחרונים המשקל שלי עלה, אחרי שהוא לא השתנה שנים (זאת אומרת, הוא היה משתנה, אבל בגבול מסוים, ועכשיו עברתי אותו). ניסיתי להוריד והוא לא ירד באותה המהירות שבדר"כ אני מורידה משקל. ממה זה יכול להיות ומה אני יכולה לעשות נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בחילוף החומרים
לילך קמנמן22/06/2007שלום לך
אני מציעה לך לבדוק האם יתכן שהרגלי האכילה שלך השתנו,
החשבון פה מאוד פשוט ההכנסות יותר גדולות מההוצאות,לכן אני חושבת שכדאי שלא נתעסק בלמה? אלא באיך!
במיקרה שלך אני חושבת שרישום אכילה יכול להיות לך כלי שימושי מאוד,דרכו תוכלי לבדוק כיצד מתנהל אצלך היום והאם יש מקום לשיפורים ,ולבדוק את כמיות השתיה שלך במשך היום.
כמובן שפעילות גופנית במיוחד הליכה רגלית תתקבל בשימחה.
שיהיה בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)