עזרה!!! אני נורא מתוסכל מזה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!! אני נורא מתוסכל מזה.
    תומר
    11/07/2008

היי אני בן 14 בגובה 1.66 התחלתי לפני כמה חודשים דיאטה כששקלתי 76.5 ועכשיו ירדתי כמעט שישה קילו אני שוקל עכשיו 70.9 שמתי לב, שככל שירדתי במשקל, השדיים שלי צמחו ונהיו יותר גדולות מהמשקל ההתחלתי. אוף זה ממש מתסכל אותי אני מתבייש ללכת לבריכה או לים כי תכף יהיו לי ציצים כמו של אמא שלי.. בהתחלת הדיאטה הציצים שלי היו קטנות אבל שירדתי הם רק גדלו!!! למה זה ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחסוי

רוני גוטליב
    11/07/2008

מה שאתה מתאר אינו מוכר לי. אני ממליצה שתפנה לרופא משפחה שימצא את הפתרון המתאים.
    אולי הפתרון הוא תוספת פעילות גופנית שתיצור אצלך חיטוב של שרירים באיזור החזה.
    בהצלחה!
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

תומר
    11/07/2008

אמא שלי אמרה שאם אני ארד למשקל נורמלי של 54-58 ( כמו שרציתי ) השדיים יעלמו והן יהיו שטוחות, זה נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו