ביצה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצה קשה
    סיגלי
    21/07/2008

כמה פעמים בשבוע מותר לאכול?והאם אפשר למרוח מתחת שכבה דקה של חומוס,על הלחם הכוונה,או שאת יכולה להציע לי משהו אחר שלא משמין למריחה! תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביצה קשה

הוספת תגובה

• סיגלי

רוני גוטליב
    22/07/2008

ההחלטה כמה ביצים לאכול תלוייה ברמת הכולסטרול שבדמך (לפי בדיקות הדם).
    בכל מקרה אם אין לך כולסטרול מעל המידה המומלצת את יכולה לאכול אפילו 5-6 פעמים בשבוע, כל פעם ביצה אחת. הביצים בריאות, מכילות חלבון איכותי, ברזל ווויטמינים נוספים. (נקראות ה"מולטיויטמין של הטבע"). מחקרים מראים שהביצים אף מעלות את הכולסטרול הטוב ומורידות את הכולסטרול הרע.
    את יכולה למרוח על הלחם כל ממרח שתרצי, לא שמן מדי. השתדלי לבחור בממרחים שמכילים סידן כמו גבינות רזות. גם חומוס, במידה, הוא ממרח מתאים.
    בהצלחה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ועוד שאלה

סיגל
    23/07/2008

קניתי ריבה לייט,והיא ממש לא טעימה לי,האם אני יכולה לאכול ריבה רגילה,אני מנסה לשמור על המשקל כמו שאת מבינה, המון תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה,תודה!

סיגל
    27/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו