תקועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקועה
    ע.
    31/08/2008

אני אחרי ירידה של 15 ק"ג, אבל אני לא מצליחה לרדת יותר. מה אפשר לעשות? מציק לי זה שנתקעתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקועה

הוספת תגובה

• הי שרון. האם בתהליך עד כה

עינת לב ארי
    31/08/2008

לא נתקעת אף פעם?
    בדרך כלל בתהליך ירידה במשקל יש תקופות של חוסר תזוזה במשקל למרות שמבצעים הכל כראוי. הסיבות לכך רבות: א. הגוף מתרגל לתפריט והופך חסכוני בהוצאותיו מה שמאט את פירוק רקמת השומן. ב. שינויים הורמונליים שגורמים לצבירת נוזלים ואז אמנם מפרקים שומן אך לא רואים זאת על המשקל. ג. "שיפט" כלומר שינוי קל בצורת האכילה שלנו ופחות הקפדה על תפריט בעל ערך קלורי מדויק, מה שמאוד נורמלי ואנושי לאחר תקופה ממושכת של הגבלה קלורית והגבלת מזון.

מה שאני מציעה לך זה לרשום את כל מה שאת אוכלת ולבדוק האם את עומדת באמת בתפריט שקבעת לעצמך. בנוסף: כדאי לשנות את האימון הגופני (מתוך הנחה שאת אכן עושה פעילות גופנית)או להוסיף עוד זמן אימון בשבוע או לעבור לאימון משולב הכולל גם אימן כוח ( משקולות).
    מדידת אחוזי שומן והיקפים, בנוסף לשקילה, גם היא יכולה לסייע משום שלעתים רואים את השינוי שם ולא במשקל.
    בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו