מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכןדור09/09/2008
אני בת 17,אחרי ירידה של 9 קילו.. לפני כ-4 חודשיים שקלתי 58 קילו..וירדתי ל49.. הגובה שלי הוא 1.60 בזמן האחרון הרשתי לעצמי יותר מידיי, ועליתי קילו וחצי שמאוד מפריעים לי בעין.ועכשיו מאוד קשה לי לרדת אותם אז יש לי כמה שאלות אם אתן יכולות לענות לי.. בתוך כמה זמן אני אמורה לרדת את הקילו וחצי האלו? האם אתן יכולות להביא לי תפריט טוב שאני אוכל לרדת במשקל? ואז לשמור אותו לתמיד? {אני מעדיפה תפריט בלי הפחמימות הכוללות:פסטות,אורז,תפוחי אדמה....} אני אוכלת לחם קל בתור פחמימה וברנפלקס. תודה רבה לכן על ההקשבה ומקווה שתעשו בשבילי מאמץ בכדי שאוכל להרגיש יותר נוח עם עצמי.. דור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דור. לפני שאתן
עינת לב ארי09/09/2008לך תשובות הייתי רוצה לדעת האם קבלת הדרכה וליווי מקצועי במהלך הדיאטה? אני מניחה שבמשך ארבעת החודשים בהם ירדת במשקל הקפדת על התפריט ובצעת אימון גופני, אחרת לא היית מצליחה להשיג את התוצאות הללו. זה לא פשוט לרדת תשעה ק"ג בגילך.
מה השתנה בהתנהגות האכילה שלך בתקופה שעלית בחזרה ק"ג וחצי?
האם תוכלי לחזור לאותה התכנית שעזרה לך לרדת למשקל הרצוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינת
דור09/09/2008לא קיבלתי ליווי מקצועי..פשוט נרשמתי למכון והתחלתי לעשות כושר,פעם לא הייתי עושה ספורט בכלל.. הורדתי את הפחמימות,עברתי לגבינות 3%,שתיתי מים ולא מיץ,עברתי ללחם קל.....אכלתי הרבה בשר כי אני מאוד אוהבת. ובתקופה האחרונה פחות אכלתי מסודר..יצאתי עם חברות לכל מיני מסעדות בחופש והסכמתי לעצמי מעבר.. גם בגלל השעות הלא מסודרות בחופש,הייתי אוכלת בלילה..והפסקתי עם הספורט.פיקששתי קצת ועכשיו אני מצטערת על זה,כי לא נוח לי עם ההרגשה הזאת..אז אני רוצה לעצור את זה עכשיו מאשר שאני אעלה עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מונע ממך לחזור
עינת לב ארי10/09/2008למה שעשית? ספורט מסודר, שתית מים ולא מיץ, צמצום הפחמימות , צמצום אחוזי השומן ואכילה מסודרת? הרי אלו הדברים שהייתי ממליצה לך לעשות כדי לחזור למשקל שאת רוצה..
בכל מקרה, עצם העובדה שפנית לעזרה בפורום זה מעידה על כך שקשה לך לאסוף את עצמך ואולי התכנית שבנית לעצמך היתה נוקשה מידי.
על כן אני מציעה שתנסי לקבוע פגישה עם דיאטנית קלינית ובמפגש פנים אל פנים כמו גם אבחון של אחוזי השומן בגופך, בנוסף למשקל, תסייע בידך להרכיב תפריט מתאים ואפשרי וכן תסביר לך איך לשמור על ההישגים שלך לטווח ארוך.
בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
דור10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה!
עינת לב ארי10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)