איך להמנע מעור רפוי בירידת משקל דרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להמנע מעור רפוי בירידת משקל דרס
    ב.
    30/06/2007

אני בחור בן 24, התחלתי לפני כחודש וחצי שינוי חיים בליווי דיאטנית וחדר כושר, וירדתי עד כמה 9-10 ק"ג בשישה שבועות (המשקל ההתחלתי היה כ-135 ק"ג, ואני מעוניין להגיע ל-70-75 ק"ג בסופו של דבר). אני מאוד מעודד מהתוצאות, לא מרגיש רעב (למרות שאני אוכל קצת פחות ממה שאני אמור לאכול, נראה לי), שומר על תזונה מאוזנת ובריאה ומתאמן בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע (שעה של אירובי, והתחלתי השבוע גם קצת פעילות אנארובית לבניית שריר).

העניין הוא שאני מתחיל לראות סימני מתיחה בעיקר באיזור הבטן ומתחת לחזה, ואני מודאג מהאפשרות שלאחר הירידה יישארו לי עודפי עור מיותרים. איך אני יכול לוודא שמה שאני מוריד הוא שומן ולא מסת שריר (LBM) ואיך הייתם ממליצים לי להמשיך כדי לרדת במשקל בצורה המקסימלית, בלי להזדקק אחר כך לניתוח פלסטי להסרת העור העודף.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להימנע מעור רפוי

לילך קמנמן
    02/07/2007

שלום לך
    כל הכבוד על ההחלטה ועל המאמצים,אני בטוחה ,שההרגשה נפלאה.
    חשוב מאוד שהירידה במשקל תהיה הדרגתית ועם תפריט מתאים,אם אתה מרגיש שאתה אוכל פחות מידי רצוי שתתיעץ בענין זה מהסיבה,שיש עוד דרך ומעט אוכל למשך זמן,עשוי לשבור אותך.
    בקשר לסימני מתיחה או עודפי עור מיותרים,לפי מיטב ידיעתי זה שונה מאדם לאדם,כל אחד וסוג העור שלו. אין ספק שפעילות בונה שריר תעזור למזער את הנזקים.
    בכל מיקרה באופן אישי אני חושבת שעדין הירידה במשקל משתלמת!!!
    המון המון הצלחה להמשך הדרך
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו