מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להמנע מעור רפוי בירידת משקל דרסב.30/06/2007
אני בחור בן 24, התחלתי לפני כחודש וחצי שינוי חיים בליווי דיאטנית וחדר כושר, וירדתי עד כמה 9-10 ק"ג בשישה שבועות (המשקל ההתחלתי היה כ-135 ק"ג, ואני מעוניין להגיע ל-70-75 ק"ג בסופו של דבר). אני מאוד מעודד מהתוצאות, לא מרגיש רעב (למרות שאני אוכל קצת פחות ממה שאני אמור לאכול, נראה לי), שומר על תזונה מאוזנת ובריאה ומתאמן בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע (שעה של אירובי, והתחלתי השבוע גם קצת פעילות אנארובית לבניית שריר).
העניין הוא שאני מתחיל לראות סימני מתיחה בעיקר באיזור הבטן ומתחת לחזה, ואני מודאג מהאפשרות שלאחר הירידה יישארו לי עודפי עור מיותרים. איך אני יכול לוודא שמה שאני מוריד הוא שומן ולא מסת שריר (LBM) ואיך הייתם ממליצים לי להמשיך כדי לרדת במשקל בצורה המקסימלית, בלי להזדקק אחר כך לניתוח פלסטי להסרת העור העודף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להימנע מעור רפוי
לילך קמנמן02/07/2007שלום לך
כל הכבוד על ההחלטה ועל המאמצים,אני בטוחה ,שההרגשה נפלאה.
חשוב מאוד שהירידה במשקל תהיה הדרגתית ועם תפריט מתאים,אם אתה מרגיש שאתה אוכל פחות מידי רצוי שתתיעץ בענין זה מהסיבה,שיש עוד דרך ומעט אוכל למשך זמן,עשוי לשבור אותך.
בקשר לסימני מתיחה או עודפי עור מיותרים,לפי מיטב ידיעתי זה שונה מאדם לאדם,כל אחד וסוג העור שלו. אין ספק שפעילות בונה שריר תעזור למזער את הנזקים.
בכל מיקרה באופן אישי אני חושבת שעדין הירידה במשקל משתלמת!!!
המון המון הצלחה להמשך הדרך
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)