מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי הרגליםמילי02/07/2007
שלום לילך!
ראיתי שאת מלמדת איך לשנות הרגלים. אולי תוכלי להציע לי מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את ההרגלים כשאני בת 15 שגרה בבית וההורים של לא ממש מבינים למה אני רוצה להוריד במשקל ומתעקשים שאני אוכל את אותו האוכל בארוחות כמו כולם? רציתי להכין לי אוכל משלי אבל הם ממש נגד זה ואנחנו כל הזמן רבים.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הרגלים
לילך קמנמן03/07/2007שלום לך
אין לי מושג אם אכן את סובלת מעודף משקל כי לא מסרת לי את כל הפרטים ,אך אם אכן כך אשמח לתת לך כמה וכמה עצות.
מאוד מרשים אותי שאת רוצה לשנות את הרגלי האכילה שלך אך חשוב שתדעי שבעצם בקבוצות שלי בדיאטה קלאב אנחנו מלמדים את המשתתפים לאכול גם מאוכל קיים ולא דווקא דיאטתי כלומר,הרעיון הוא ללמוד לאכול מהכל,בצלילות דעת,במידה לדעת מתי זה כן ,מתי זה לא ,ומתי זה לפעמים.
אני חושבת שלא צריך להגיע למצב של מריבות אפשר וכדאי שתסבירי למשפחתך כמה חשוב לך באמת ,לאכול נכון ושמאוד יעזור לך אם הם יהיו מוכנים לשתף איתך פעולה ולעזור לך וכמה חשובה לך העזרה שלהם.
אין צורך להפריד את המזון שלך משלהם אולי כשתדברו תוכלו למצוא את שביל האמצע כלומר,לבחור נכון ממה שקיים ולדאוג שיהיו בשולחן גם דברים שמתאימים לך .
קחי יוזמה ותכיני לכולם סלט ירקות הם בטח לא יתנגדו.
שינויים חיבים להעשות בהדרגה אני מאמינה שתמצאו ביחד את הדרך שכולם יהיו מרוצים.
כל שינוי ולו הקטן ביותר יתרום את חלקו לתוצאה הסופית,
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)