איך עוברים את ארוחות החגים?....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עוברים את ארוחות החגים?....
    לילך
    24/09/2008

אני בטח לא מקורית, אבל מאוד מודאגת... איך עוברים את החגים הקרבים?... בשנה שעברה עליתי כמעט 3 וחצי קילו ועבדתי מאוד קשה להוריד אותם אחר כך...ממה כדאי להימנע בראש ובראשונה? הבעיה היא שאני לא רוצה "להעניש" את משפחתי באוכל דל שומן בגלל המשקל שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך. כדי לשמור על המשקל בחגים

עינת לב ארי
    24/09/2008

לא חייבים לאכול רק אוכל דל שומן.
    מספיק שנמנעים משתיה מתוקה ולחם ואוכלים את כל האוכל, כולל מרק עוף, קציצות דג , סלטים , אורז תפוחי אדמה בשר ועוף במידה, קצת מכל דבר.
    כמו כן מקציבים פרוסת עוגה אחת או מנה מתוקה אחרת לכל ארוחת חג.
    והכי חשוב: עושים הרבה פעילות גופנית שתסייע לאזן את הקלוריות העודפות ותאפשר לנו לאכול בכייף: הליכה מהירה של שעה בכל יום מימי החג תעשה את העבודה.
    שיהיה חג שמח ושנה טובה ובריאה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההתמודדות השנתית... ארוחות בחגים...

לילית
    27/09/2008

הי לילך... מוכר לי, יותר מידי טוב, קיבלת עצות מצויינות, תנסי באמת (אם יש לך זמן כמובן...) לצאת אחרי הצהריים להליכה טובה כדי להרגיש טוב יותר ואני בטוחה שמשפחתך תתחשב בך על מנת שתרגישי יותר טוב עם עצמך לכבוד השנה החדשה... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצאתי כמה טיפים באתר של פתית

אלה
    28/09/2008

וגם את מדריך ההישרדות קראתי ובלעתי. זה לא יאומן איך חרשתי את הרשת בחיפושים אחרי עצות מועילות להתחמשות והתבצרות נגד הקציצות הקטלניות של דודה חלי. זה מה זה מצחיק אותי. טוב, די, די. האמת היא שאני חולה על החג ועל האוכל המסורתי, ואני יודעת שאני אכשל. אני כל הדרך אדבר אל עצמי, אבל איך שיגישו את הקציצות - הלך עלי! להלן כמה טיפים מבית "פתית": להשתמש בצלחת קטנה יותר (ויש בזה משהו, למרות שזה מה זה נשמע מצחיק). ולאכול לאט. וטיפ הטיפים מבחינתי: להתחיל מהקל אל הכבד - מהקל-קלורית, כמובן. אל המזון עתיר הקלוריות. תשאלו אותי אחרי ארוחת החג אם זה עזר, בסדר? נכון לרגע זה, אני מתכוונת להשתמש בכל הטיפים שהצלחתי להשיג. כולל אלה שניתנו כאן (ועודדו אותי) יאללה, שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה מצוינת

דפנה
    28/09/2008

תודה על הטיפים, אחרי שקראתי את ההודעה שלך נכנסתי לאתר של פתית וקראתי את המאמר על החג, אחלה מאמר. מקווה לצלוח את החג הזה, ולהצליח להימנע מכמויות המתוקים המטורפות שבטוח תהיה אצלנו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי של קידום אתר עשיתם פה. שיהיה

עינת לב ארי
    28/09/2008

לכן לבריאות ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו