דיאטה "שקונים"...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה "שקונים"...
    שואנה
    02/10/2008

שלום לכולם! שמי שואנה ואני בת 21.5, גובה 1.57 שוקלת היום 63.5 ק"ג. עד לפני שנה שקלתי 77 וירדתי באמצעות דיאטה מאוזנת ופעילות גופנית. כעיקרון ירדתי למשקל של 58 ק"ג אך עליתי למשקל שלי כיום ואני מאוד מיואשת כבר משום שהייתי בחורה מאוד פעילה ודואגת לאכול מאוזן וכבר אין לי כח רצון, כי השמנתי ויש לי גם פחות כח פיזי ונפשי לכושר כמו פעם... ולכן רציתי לפנות קצת לשיטה קלה יותר... חקרתי קצת באינטרנט והגעתי לדיאטת רוקח....כעיקרון יש שם הנחה של קופ"ח ולכן זה לא יכול להיות איזה "עבודה בעיניים" כמו שאר הדיאטות נראה לי.. מה אתם אומרים? כדאי? האם מישהו ניסה?... אל תנסו לשכנע אותי לחזור לאורח חיים בריא ודיאטה לבד וכושר כי ניסיתי ואני פשוט לא מצליחה אני אולי צריכה את ה"פוש" הזה של דיאטה קלה... תודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה "שקונים"...

הוספת תגובה

• הי שואנה. אני לא מאמינה בדיאטות ש

עינת לב ארי
    02/10/2008

קונים. המחקרים מראים כי אנשים לא מתמידים ברכישת הכדורים בשל עלותם הגבוהה ובנוסף, עדיין לא המציאו כדורים שיכולים להחליף פעילות גופנית ותזונה בריאה כמו המנעות מאכילת מזון מהיר עודפי סוכר ושומן.
    על כן לא תקבלי אצלי את ההמלצה להשתמש בכדורים אלו, מה שכן, אני ממליצה לך לבדוק מה קרה בתקופה האחרונה שגורם לך להיות פחות חזקה ופחות פעילה פיזית. האם יתכן שזה משהוא בחיים שלך? שינויים? אולי על רקע עבודה או חברים? אהבה? אם כן, קודם טפלי בבעיות האמיתיות ואז ממש לא תצטרכי כדורים ותוכלי לחזור לתכנית שסייעה בידך לרדת כל כך הרבה במשקל. כוח רצון ותכנית טובה כבר הוכחת לעצמך שיש לך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו