שימוש ברדוקטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש ברדוקטין
    נועם
    19/10/2008

לקחתי במשך חודש ושבוע כדורי רדוקטין- מיד לאחר מכן התחילו להופיע תופעות לוואי כמו: כאבי ראש חזקים בצד השמלי של המצח וסחרחורות כמו כן גירודים חזקים ללא הפסקה ביום ובלילה בכל חלקי הגוף וגם כאבים בקיבה. הרופא המליץ לי לעשות הפסקה על מנת לראות עם זה מהכדור מה עלי לעשות עם כן? אני מאד שמנה וזה ממש עצר לי את התאבון שוקלת 115 ק"ג גובה 172 בת 44 תודה נעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש ברדוקטין

הוספת תגובה

• שלום נעם

שרית פרג'יאן
    19/10/2008

ראשית, שנה טובה.
    אני מבינה שזה מאוד מתסכל להיפרד מהרדוקטיל, שכן זו הייתה אופציה טובה עבורך לטיפול בהשמנת היתר. ייתכן כי קיימת אופציה טיפולית אחרת, שעליה מומלץ לברר אצל הרופא.
    יחד עם זאת, נראה שאין מנוס מפני שינוי הרגלי אכילה מעבר לדיכוי התיאבון. שינוי שכזה יכול להועיל לך לאורך זמן וללא תלות בגורמים חיצוניים. אולם, נדרשת עבודה מאומצת על כך.
    להערכתי מומלץ שתפני בשלב זה לדיאטנית שתמליץ לך על תזונה מאוזנת ומותאמת וכן תסייע לך ברכישת הרגלים חדשים.
    כמו כן, קיימות קבוצות דיאטה כיום גם בקופות החולים שניתן להיעזר בהן.

שנה טובה,
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מסכימה עם שרית לגבי הצורך

עינת לב ארי
    19/10/2008

בתמיכה לשינוי התנהגות אכילה ופעילות גופנית.
    לגבי המלצת הרופא: אכן כדאי לעשות הפסקה על מנת לראות אם אלו תופעות לואי של הכדור, אם לא, כדאי להחליט על תכנית פעולה להמשך, שתשלב את הטפול התרופתי( שיכול דרך אגב להיות לא רק רדוקטיל), ביחד עם מפגשים סדירים אצל דיאטנית או קבוצת תמיכה.
    בהצלחה.
    עינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו