מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש ברדוקטיןנועם19/10/2008
לקחתי במשך חודש ושבוע כדורי רדוקטין- מיד לאחר מכן התחילו להופיע תופעות לוואי כמו: כאבי ראש חזקים בצד השמלי של המצח וסחרחורות כמו כן גירודים חזקים ללא הפסקה ביום ובלילה בכל חלקי הגוף וגם כאבים בקיבה. הרופא המליץ לי לעשות הפסקה על מנת לראות עם זה מהכדור מה עלי לעשות עם כן? אני מאד שמנה וזה ממש עצר לי את התאבון שוקלת 115 ק"ג גובה 172 בת 44 תודה נעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעם
שרית פרג'יאן19/10/2008ראשית, שנה טובה.
אני מבינה שזה מאוד מתסכל להיפרד מהרדוקטיל, שכן זו הייתה אופציה טובה עבורך לטיפול בהשמנת היתר. ייתכן כי קיימת אופציה טיפולית אחרת, שעליה מומלץ לברר אצל הרופא.
יחד עם זאת, נראה שאין מנוס מפני שינוי הרגלי אכילה מעבר לדיכוי התיאבון. שינוי שכזה יכול להועיל לך לאורך זמן וללא תלות בגורמים חיצוניים. אולם, נדרשת עבודה מאומצת על כך.
להערכתי מומלץ שתפני בשלב זה לדיאטנית שתמליץ לך על תזונה מאוזנת ומותאמת וכן תסייע לך ברכישת הרגלים חדשים.
כמו כן, קיימות קבוצות דיאטה כיום גם בקופות החולים שניתן להיעזר בהן.
שנה טובה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מסכימה עם שרית לגבי הצורך
עינת לב ארי19/10/2008בתמיכה לשינוי התנהגות אכילה ופעילות גופנית.
לגבי המלצת הרופא: אכן כדאי לעשות הפסקה על מנת לראות אם אלו תופעות לואי של הכדור, אם לא, כדאי להחליט על תכנית פעולה להמשך, שתשלב את הטפול התרופתי( שיכול דרך אגב להיות לא רק רדוקטיל), ביחד עם מפגשים סדירים אצל דיאטנית או קבוצת תמיכה.
בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)