לא יודעת מה לעשות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות!
    אורית
    21/10/2008

קוראים לי אורית אני בת 14.5 משקלי 70 והגובה שלי 60 וחליתי בסרטן בגיל 12 והייתי שנתיים בטיפולים ושהייתי בטיפולים הקאתי המון ולא היה לי תאבון ושקלתי 50 וקתוצאה מהטיפולים נפגעה לי הרגל ואסור לי ללכת הרבה(לאמץ את הרגל) ואני לא יודעת מה לעשות על מנת להרזות יש לי 3 אחים בבית ולכן יש לנו שוקולדים וחטיפים ואני מנסה מאוד שלא לגעת ולשמור אבל אני לא מצליחה אני מקווה שתעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות!

הוספת תגובה

• שלום אורית

שרית פרג'יאן
    21/10/2008

שנה טובה ובריאה לך,
    נשמע שזה קשה להקפיד על אוכל בריא ולהימנע ממתקים שסביבך יש אחים שצורכים אותם. בדר"כ מה שאני ממליצה זה לשתף את כל המשפחה בנסיון שלך לרזות ואולי לבקש מההורים שיפחיתו בקניית הממתקים.
    מעבר לזה, אני חושבת שאולי אפשר באמצעות איש מקצוע לבנות תוכנית לפעילות ספורטיבית, שאינה כוללת הליכה.

יחד עם זאת, אני מציעה לגשת עם ההורים לדיאטנית שתבנה לך תפריט מתאים, כיוון שאסור לשכוח שאת בגיל ההתבגרות. הגוף ממשיך לגדול ולצמוח ואת זקוקה לאכילה מאוזנת ובריאה, כמו כן, ייתכן כי בשל הטיפולים שעברת נדרש תפריט מיוחד.

בהצלחה,
    ושנה טובה,
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו