מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 23חו22/10/2008
בוקר טוב אני בת 23. גובהי 1.71. והמשקל שלי 58.5 (נשקלתי אתמול בערב). עד לפני כמה חודשים משקלי היה 68. רזיתי בלי לשים לב ובלי מאמץ בגלל ההכנות לחתונה שלי שהייתה לפני מספר חודשים. אני הייתי לפני חודש 57 קילו, איך אני יורדת את זה שוב? אני רוצה להתחיל לעשות הליכות 2-3 בשבוע של 50 דקות, לפני 3 ימים הלכתי ברגל והיה קשה אבל מספק אני ממששש לא אוכלת הרבה מטבעי, אני חולה על פירות וכאלה. אני מתה על שוקלדים ועוגיות ואני לא נוגעת כי אני מרגישה באמת שזה מיותר. עדיף פירות :). או טעימה מהעוגיה ממש קטנה. מה אעשה או מה אוכל כדי להוריד? נ.ב- אני רוב הבקרים אוכלת את המעדן של דנונה עם הפאקנים, נראה לי הוא משמין ומיותר, נכון? וחוץ מזה יש לי שאלה- כול דבר כמעט שאני אוכלתת- במיוחד ברבים עושה לי כאבסי בטן מטורפים- הכוונה מנפח לי את הבטן ממש, ועושה לי גזים וכאבים, ואני נראית ומרגישה הכי מנופחת ושמנה שיש, מה ניתן לעשות כדי שזה לא יקרה? (נ.ב-אני לא אוכלת ירקות כמעט אז זה לא קשור לנפיחות, וגם בקושי שותה מוגזים) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חני. נראה כי את זקוקה
עינת לב ארי22/10/2008לעזרה מקצועית פנים אל פנים מול דיאטנית. שקילה מדויקת, הערכת אחוזי השומן בגופך, בדיקת התפריט באופן מלא מול אורח חייך והפעילות הגופנית שאת עושה ועוד.
כמו כן יכול להיות שתחושת הנפיחות והגזים קשורה ברגישות ללקטוז, אותה ניתן לאבחן בהפניית רופא המשפחה.
בכל מקרה לא הייתי רוצה לתת לך עיצות דרך הפורום משום שלא יהיה זה אחראי מצדי.
מצטערת שאינני יכולה לסייע יותר מזה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחני
חו23/10/2008לדעתך אני צריכה ללכת לדיאטנית בשביל 2 קילו שאני צריכה לרדת? נראה לי דיאטנית וכאלה זה כאשר יש הרבה עודפי שומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. הדיאטנית תעזור לך לבדוק מה
עינת לב ארי23/10/2008הוא המשקל שאת צריכה להיות בו, ייתכן ו57 זה נמוך מידי עבורך, כמו כן היא תעזור לך להרכיב תפריט שיאפשר לך לשמור על המשקל ולא לעלות בחזרה וכן לטפל בבעיית כאבי הבטן.
דיאטניות מטפלות לא רק במשקל עודף!!! אלא בכל מצב הדורש התייחסות תזונתית כמו יתר לחץ דם, סוכרת, עודף שומנים בדם , כאבי בטן, עצירות גזים ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)