מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחני26/10/2008
שלום, אני בת 27 נמוכה ושקלתי 44 לפני ההריון.לפני 3 שבועות ילדתי ואני שוקלת 50. מה שמטריד אותי שכל יום אני לא מתאפקת ואוכלת עוגה או 2 בקלאוות וכו שאנשים הביאו לי ואני מפחדת שאעלה עוד במקום לרדת. רציתי לדעת כמה קלוריות יש בבקלאווה עוגה וכו ואיך לרדת במשקל אחרי ההריון.אני גם חוטפת פירות יבשים ואגוזים כשאני מניקה בלילה- כלומר יש לי פתאום "הרגלים רעים".אודה לכם על העצות כי זה באמת מדאיג אותי בנוסף- מתי ניתן לעשות הליכות וספורט אחרי הלידה ללא בעיות של הרחם וכו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ליולדת!! לשאלותייך:
עינת לב ארי26/10/2008א. בבקלאוה בינונית כ150 ק"ל.בפרוסת עוגה כ250-300 ק"ל.
ב. בתקופת ההנקה יש עליה בדרישות האנרגיה של הגוף וזה גורם ליותר רעב וצורך תכוף באכילה זו הסיבה שאת מחפשת יותר מתוק ומנשנשת. אכן תקופה זו רגישה לעליה נוספת במשקל ועל כן צריך לשים לב לכמויות המזון. ג. בכל מקרה, לוקח יותר זמן להוריד במשקל מיד לאחר הלידה בשל השינויים שחלים בגוף כמו גם בגלל חוסר השינה שמתלווה לתינוק חדש. הייתי מציעה לך לחכות לפחות עוד 3 שבועות כדי להתרגל למצב ולתת לעצמך זמן הסתגלות להנקה ורק אחר כך להתחיל לעסוק במשקל הגוף שלך. הלו, מה בוער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)