שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    26/10/2008

שלום, אני בת 27 נמוכה ושקלתי 44 לפני ההריון.לפני 3 שבועות ילדתי ואני שוקלת 50. מה שמטריד אותי שכל יום אני לא מתאפקת ואוכלת עוגה או 2 בקלאוות וכו שאנשים הביאו לי ואני מפחדת שאעלה עוד במקום לרדת. רציתי לדעת כמה קלוריות יש בבקלאווה עוגה וכו ואיך לרדת במשקל אחרי ההריון.אני גם חוטפת פירות יבשים ואגוזים כשאני מניקה בלילה- כלומר יש לי פתאום "הרגלים רעים".אודה לכם על העצות כי זה באמת מדאיג אותי בנוסף- מתי ניתן לעשות הליכות וספורט אחרי הלידה ללא בעיות של הרחם וכו? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מזל טוב ליולדת!! לשאלותייך:

עינת לב ארי
    26/10/2008

א. בבקלאוה בינונית כ150 ק"ל.בפרוסת עוגה כ250-300 ק"ל.
    ב. בתקופת ההנקה יש עליה בדרישות האנרגיה של הגוף וזה גורם ליותר רעב וצורך תכוף באכילה זו הסיבה שאת מחפשת יותר מתוק ומנשנשת. אכן תקופה זו רגישה לעליה נוספת במשקל ועל כן צריך לשים לב לכמויות המזון. ג. בכל מקרה, לוקח יותר זמן להוריד במשקל מיד לאחר הלידה בשל השינויים שחלים בגוף כמו גם בגלל חוסר השינה שמתלווה לתינוק חדש. הייתי מציעה לך לחכות לפחות עוד 3 שבועות כדי להתרגל למצב ולתת לעצמך זמן הסתגלות להנקה ורק אחר כך להתחיל לעסוק במשקל הגוף שלך. הלו, מה בוער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו