לא יודע מה לעשות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות...
    אסף
    15/07/2007

שלום,קוראים לי אסף אני בן 15 ויש לי בעיה.
    לפני כשנה-שנתיים שקלתי 104 קילו בגובה של 1.77
    היום,אחרי דיאטה,אני שוקל 75 קילו בערך בגובה של מעל 1.80
    הדיאטנית שלי אמרה לי שעשיתי דיאטה לא בריאה(באמת הייתי קיצוני)ושבגלל זה איבדתי 10 ס"מ מהגובה שלי...בכל אופן היא אומרת לי שביחס לגובה שלי המשקל שלי תקין,אבל עדיין יש לי הרבה שומן בגוף ואני רוצה להמשיך להוריד בשביל לקבל גוף יפה.
    אז מצד אחד יש דיאטנית ואמא שאומרות לי להפסיק לרדת ורק לשמור על המשקל,ומצד שני אנשים מתייחסים אלי כשמן וגם אני מתייחס לעצמי ככה.
    השאלה שלי היא מה לעשות? להקשיב לדאטנית ולא לאפשר לעצמי גוף יפה,או,להמשיך לרדת עד שאני ירגיש טוב עם עצמי...

תודה רבה על ההקשבה והעזרה ^_^

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות...

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    17/07/2007

לאסף, שלום רב.
    אני חושבת שאתה באמת הורדת כבר הרבה.
    וכדאי לך לרדת, אבל לא בקיצוניות שכזו.
    הייתי ממלימה לך לאכול כמות נורמאלית של אוכל ולעבוד הרבה במכון כושר וגם ללכת להרבה הליכות.
    גם אני עברתי תקופה בדיאטה שבה הגעתי לקיצוניות- וזה הדבר הכי נורא.
    חשוב שיש לך דיאטנית, זה דבר חשוב, ועוזר מאוד. היא יודעת מה היא עושה, אחרת לא היו ממנים אותה לתפקיד.
    האיכרון בדיאטה זה שקמות הקלוקיות שאתה מכניס לגוב תהיה קטנה יותר מהקמות שאתה מוציא.
    אז אם תוכל מסודר ולא תשב בבית יותר מידי זה זה עלול להיות מספיק מאוד.
    אני מאכלת לך הצלחה רב..
    וישר כוח
    שאלה אחת: לפני כמה זמן התחלת את כל זה?
    אנונימית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות

לילך קמנמן
    18/07/2007

שלום אסף
    אני בהחלט יכולה להבין את הרגשתך,עשית שינוי מדהים וכל הכבוד לך על זה.
    אני בטוחה שאם הדיאטנית שהיא אשת מקצוע אומרת לך להפסיק לרדת זה לא סתם,אני בטוחה שאמא שלך רוצה רק טוב עבורך לכן אלו האנשים החשובים באמת ולכן הייתי שומעת להם.
    הרעיון המרכזי הוא לא רק לרדת במשקל אלא גם להנות מהגוף החדש ,להנות משינוי אורך החיים,אם עשית דרך כל כך ארוכה ואתה לא מסוגל להנות מהתוצאות אז בשביל מה עשינו את זה?
    מה שהסביבה שלך משדרת לך הוא בדיוק מה שאתה משדר להם לכן ,אני מציעה לך להרים את הראש גבוה וללכת עם הרגשה נהדרת שאתה ניראה ניפלא ואני בטוחה שכך!!!
    הייתי משלבת גם ספורט זה עושה דברים נפלאים לגוף.
    אני מאחלת לך שתצליח לשמור על ההשגים כמובן עם המון צלילות דעת ותפריט נכון ומאוזן.
    כל הכבוד לך
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו