מיואשת....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת....
    שילי
    18/12/2008

היי.. אני בת 22, שוקלת 64 ק"ג ונאבקת בכל מה שנכנס לי לפה לאור עלייה גדולה של 15 ק"ג בצבא שממנה אני לא מצליחה לרדת ולחזור לתלם. כן, כפי שאפשר לחשב שקלתי כמעט 50 ק"ג לפני הגיוס. אני לא יודעת מה יש לי, אולי זו הפרעת אכילה אבל אני פשוט לא יכולה לעמוד בפני אוכל, לעתים קרובות אני אוכלת כל מה שאני רואה,אחד אחרי השני. היום למשל התחלתי טוב עם יוגורט 1.5% עם כוס פייבר 1, כוס נסקפה עם חלב 1%. בלימודים 2 לחם שיפון מלא (לא קל) עם 2 פרוסות פסטרמה דלה וכפית טחינה גולמית. בצהריים: כוס אורז בסטמי מלא עם לקט ירקות מבושלים הכולל: דלעת,גזר, קישואים וגרגרי חומוס מעט+ חזה עוף על טפלון. נשארתי רעבה אז אכלתי גם בננה ו2 סוכריות של 8 קלוריות כל אחת (דיאט). חזרתי הביתה והתחלתי להתנפל... אכלתי חטיף שוקולד 92 קלוריות עם 4 קוביות שוקולד מריר ונסקפה. אח"כ אכלתי בורקס תרד קטן ו2 ריבועים של עוגת תפוחי עץ. עכשיו שוב נתקפתי ברעב ואני אוכלת 3 מלבנים קטנים של מעין מאפה עם כוסמת בפנים. אני מרגישה שאני פשוט ל-א יכולה להפסיק לאכול, ורק ג'אנק. לא בא לי סלט.. לא בא לי גבינות... ואני מרגישה כזה גועל מבפנים... בא לי להוציא הכל החוצה כאילו שלא אכלתי אבל אני לא מסוגלת! הלכתי לכמה דיאטניות כבר ושום דבר לא עוזר.... אף אחת לא באמת מבינה אותי. ממש קשה לי.איך יוצאים מהמעגל הזה?? אני ממש רוצה לרדת במשקל! זה משפיע לי על הביטחון העצמי... אין לי בכלל ביטחון עצמי. כל כך קשה לי ואני מתוסכלת. לגבי ספורט אני עוד קצת מצליחה לעשות עם הלימודים באוניברסיטה שהם ממש מטורפים... יוצא לי לעשות ספינינג ו הליכה של שעה בשבוע ובנוסף שיעור עיצוב אחד או 2.. מה עושים? אשמח לשמוע עצות מקצועיות שבאמת יכולות לעזור.. תודה.. אני פשוט אבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת....

הוספת תגובה

• הדס שלום. אני חושבת שמה שיכול

עינת לב ארי
    19/12/2008

לעזור לך זו שיטת טפול שנקראת CBTשבה ניתן לסייע בידך לאכול בצורה מסודרת יותר שלא באה ממקום רגשי כפי שנראה מדברייך.
    יש מקום לבדוק מה המקור לאכילה זו וכיצד ניתן לווסת אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינת

שילי
    20/12/2008

היי עינת, מה זו השיטה הזו? האם יש דיאטניות שמטפלות בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בודאי.

עינת לב ארי
    21/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו