צריכה עזרה דחוףף ..בבקשהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוףף ..בבקשהה
    שני
    18/12/2008

שלוםם... אני בת 17 וחצי ושוקלת עכשיו 60 עליתי במישקל שקלתי 56 אני בכל פעם אומרתת אחרי שבת אני יתחיל דיאטה ביום ראשון תחילת שבוע וזהה ובסוף אני מנסה ואני לא יכולה לעבוד בכל מיני פיטויים.. עכשיו התחלתי דיאטה ביום ראשון וביום שלישי בערב אכלתי באגט עם פרגיות וציפס וסלט כרוב כי אמרו לי לאכולל פעם בשבוע מה שאני אוהבת ומשו מתוק גם לאכול..האם זה נכון? והאם הדיאטה שלי טובה שאני לפמעים שותה בבוקר נס ו2 קרקרים עם קוטג או גבינה ובצהריים ארוחת צהריים רגילה למשל ספגטי ושניצל או מעורב או קציצות ואורז ולפעמי אני לוקחת לחם קל לחמיה קלה חומה אחת..?ואחרי צהריים פרי או בערב נס זה דיאטה טובה? ויש לי צלוליטיס איך אני מרורידה צלוליטיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוףף ..בבקשהה

הוספת תגובה

• שלום סיוון. למרות תחושת

עינת לב ארי
    19/12/2008

הדחיפות שלך, את עושה את מה שצריך לעשות: תפריט שפוי ומתון שמכיל גם מזון ל"נפש"ואם תתמידי בו (תקפידי גם לאכול סלט ירקות ופרי אחד או שניים ביום), תרדי בהדרגה במשקל.
    לגבי הצלוליטיס: סביר להניח שאם תעשי ספורט ותרדי מעט במשקל המצב ישתפר גם אם לא ייעלם לגמרי, מפני שמדובר גם במבנה גוף.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו