אולי מישהו עזרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי מישהו עזרה?
    אני
    26/07/2007

אני נושקת ל- 30, 1.71 ושוקלת 62 ק"ג, כאילו הכל תקין אצלי וגם בדיקות דם מראות שהכל תקין אבל.... עליתי באופן משמעותי בחצי שנה האחרונה, תמיד שקלתי באיזור ה- 55 וזה מאד מציק לי ומפריע. חזרתי לשומרי משקל, ואפילו קיבלתי את הכבוד בחזרה, חודש ראשון ירדתי 4 ק"ג ואז, נתקעתי. אני אוכלת בדיוק את ה- 18 נקודות המותרות, שומרת באדיקות ועושה ספורט באופן אינטנסיבי ואפילו אובססיבי- מדובר על אימונים אישיים 3 פעמים בשבוע ובסהכ 20 שעות מכון בממוצע בשבוע! כל יום, כל הזמן אבל אין ירידה- כלום כלום כלום- בדקתי את התוצאות של בדיקות הדם הכל תקין אם זאת עדיין מוזר שאני לא יורדת. הפסקתי גלולות בדיוק בתקופה זו אני מרגישה כאבים בבטן ונפיחות, אציין שהתקופה מבחינה ריגשית קשה מאד מאד ואני בלחץ ובעצבים כל היום דבר שמקשה אבל אין לי שליטה. המליצו לי על דיאטן קליני- מתלבטת, לא רוצה לזרוק כסף סתם מצד שני רוצה תוצאות- אני על סף שבירה המאמן האישי שלי חסר אונים, המדריכה בשומרי משקל לא יודעת מה להגיד ואני בנתיים כמו סוסה מתאמנת וכלום- נורא מיואשת, איך יוצאים מהלופ הזה כבר? אציין גם ההיקפים לא יורדים- כלום כלום כלום! המליצו לי לבדוק את הרכב הגוף ולעבור איבחון מטבולי- מה דעתך על זה? ובכלל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי מישהו עזרה?

הוספת תגובה

• אולי מישהו עזרה

לילך קמנמן
    29/07/2007

שלום לך
    אני רואה שהמצב מאוד מלחיץ אותך ודעי לך שיש לזה השפעה על הגוף.
    אני מציעה לך להסתכל על הנוף האישי שלך ולהנות מהחלקים שהצלחת בהם.
    אני מאמינה שכשתורדי את הלחץ ותוכלי להנות מצלילות דעת הדברים יזזו לכיוון שאת רוצה.
    לפי הנתונים שרשמת לי את במשקל הרצוי מדוע לא להנות מזה
    המון בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו