דיאטה,סטפר חדש ושאר ממתקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה,סטפר חדש ושאר ממתקים
    בחורה עצובה
    11/02/2009

צהריים טובים! ,גובהי 166 לערך ומשקלי 84 לערך. מאז ומתמיד נאבקתי במשקלי. מעולם לא הייתי נראית שמנה מידי,אך מבנה הגוף שלי בצורה אגסית מובהקת,פלג גוף עליון צר ותחתון...גדול בהרבה.. לאחרונה התחלתי ללכת לדיאטנית קלינית,בעברי היה חשש לבעיה בבלוטת התריס ואני במעקב פעם בשנה לראות שהכל בסדר. היא הרכיבה עבורי דיאטה שמורכבת מכל דבר,לא דיאטת רצח,רגילה ובריאה. לערך כ1200 קלוריות. אמרה שעלי לעשות הליכות לפחות 3 פעמים בשבוע לפחות 45 דקות (קניתי סטפר כי הימים החמים באים,אני סובלת בחום) יש לי בעיה.. אני אוהבת נשנשים...תמיד בא לי,מתוק,מלוח..מה שבא. אני לא מסוגלת וגם לא אהיה מסוגלת להגיד לעצמי לא. אני לא מדברת על נשנושים כבדים כמו חבילת וולפים שלמה או משולש פיצה,שקית ביסלי. את זה לא ארשה לעצמי. אבל עוגיה פה שוקולד קוביה שם סוכריה פה..ביס שם. ואני חולת פסטות.. קשה..קשה לי אני מרגישה שאולי במעט מתחטבת..אבל ירידה משמעותית אין לי.אני ודעת שלרוב אנשים בתחילת דיאטה יורדים כל כך מהר אפילו בלי שום פעילות גופנית! ואני? שמנסה כמה שיותר ללכת בכל אפשרות,ומנסה לאכול הכי נכון שאפשר בהתאם לדיאטה..יורדת 2 קילו..ב3 שבועות.. הדיאטנית אמרה שיש אנשים שוראים עליהם אחרי תקופה את התוצאות בבום ולא מיד. אני כזאת?? *קניתי את הטוויסט סטפר. היום ..עד עכשיו הלכתי בעיר. האם המכשיר אכן יעיל כפי שנכתב?במיוחד עבור חיטוב פלג תחתון שכל כך מעיק עלי כל השנים? האם הוא נחשב כאימון אירובי מלא אם אתאמן כ45 דקות לפחות? בתודה,אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייחסות לסטפר

אהרון
    11/02/2009

פעילות יעילה. השתדלי כל יום. הורדת השומן אופטימלית ואיבוד השרירים מינימלי בעצימות 60-70% אבל אין המסת שומן נקודתית. התפלגות השומן נקבעת גנטית ואין אנו יכולים להחליט באיזה חלק מן הגוף נוריד. הורדת השומן הינה פרופורציונית והרזיה כללית תרזה גם את האיזור המבוקש אבל היחס ישמר. זה מבנה הגוף שלך ואת צריכה להשלים אתו. בנוסף לסטפר את צריכה פעילות בונה שריר כולל תרגילי בטן ומותניים. היא לא תוריד את השומן אבל תמצק את האיזור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה ספטר?

דנה
    11/02/2009

אני מאוד מעריכה אותך..אל תדאגי לאט לאט ובטוח את תרדי בסוף. תנסי לאכול את העוגייה ואת השוקולד פעם בשבוע מאשר כל יום..אולי זה יעזור! הלוואי ותצליחי,אל תתיאשי דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי. ירידה של 2 ק"ג ב3 שבועות

עינת לב ארי
    11/02/2009

היא סבירה ביותר. גם אם את חורגת מהתפריט שהדיאטנית נתנה לך בכ150-200 ק"ל ביום ואת מבצעת פעילות גופנית בסטפר ( למי שלא יודע, זה הוא מכשיר המדמה עליה במדרגות) הרי יש סיכוי שתמשיכי לרדת בהדרגה במשקל ולהתחטב. כמובן שמבנה הגוף הבסיסי הוא גנטי ולא יכול להשתנות לגמרי ועל כן אל תצפי ל "ניסים ונפלאות" אלא רק לשפור משמעותי.
    בהצלחה.
    עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לכם! עזרתם לי מאוד:)

בחורה עצובה
    11/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה!!

עינת לב ארי
    12/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו