אני רוצה לרדת 5 קילו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לרדת 5 קילו...
    ענבר ט.
    16/02/2009

שלום...לפני הכול רציתי לומר לכם כל הכבוד על האתר יישר כח!!! אני בת 16 גובהי 1.65 ואני שוקלת 60 קילו אני רוצה לרדת 5 קילו..בלי דיאטה חזקה מדיי אני אשמח להצעות כדי לרדת את ה5 קילו האלה... תודה מראש ענבר...ושוב יישר כח על האתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה לרדת 5 קילו...

הוספת תגובה

• הי ענבר. אולי כבר קראת כאן

עינת לב ארי
    16/02/2009

בפורום מספר פעמים שאין מטרתו לתת תפריטים לירידה במשקל. מה שכן אני יכולה לתת לך מספר טיפים:.
    א. שלבי פעילות גופנית סדירה בתהליך.
    ב. רשמי את מה שאת אוכלת ונהלי יומן מזון.
    ג. החליטי שאת אוכלת רק מזונות בריאים וביתיים ולא אוכלת בחוץ.
    ד. אכלי לפחות חמש ארוחות ביום.
    ה. שתי מים לפני כל ארוחה ובסוף כל ארוחה. זה עוזר להגדיר גבולות.
    ו. אל תישקלי יותר מפעם בשבוע.
    ז. הגדירי לעצמך מטרות שהן לא רק משקל. למשל : הורדת אחוזי שומן, הורדת היקפים, עמידה במשימות וכהנה וכהנה.
    ח. פרגני לעצמך לאכול מידי פעם משהוא לנשמה. כמובן בהתאם להעדפותייך האישיות: כמו שוקולד או גלידה..
    בגדול, כדאי להוועץ בדיאטנית קלינית ולא להתמודד לבד עם התהליך.
    בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה דחופה לגביי דיאטת הלימונ

ונסה
    09/02/2010

היי שמי ונסה אני בת 22 ואני יחסית דיי רזה: גובהי 167 משקלי 55.
    עד לפני הגיוס לצבא משקלי עמד על 52 קילו באופן קבוע, ולאחר הצבא עליתי ל58 קילו וכהשתחררתי הוא ירד מעצמו ל56 ולצערי נתקע ככה. מטרתי היא לחזור אל המשקל שלפני הצבא 52 קילו.. (אף על פי שזה נשמע רזה מידי אבל זה ממש לא... זה היה ממש מתאים לי כיוון שיש לי חזה וישבן דיי מלאים, כעת אני מקבלת תגובות נוראיות מאנשים כלפי העלייה שלי במשקל, וגם אני מרגישה גרוע לגביי הגוף שלי שכל החיים חייתי בתור ילדה רזונת).
    אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע, ומקפידה על תזונה בריאה ודיאטית (בערך 1000 קלוריות ליום) כבר חצי שנה !!! אך לצערי איני רואה תוצאות (זו לאחר שניסיתי את כל סוגי הדיאטות ה"בריאות" והתייעצתי ובניתי תפריט עם דיאטנית).
    לפני שבוע דברתי עם חברתי שגרה בלוס אנג'לס והיא טוענת שהיא ירדה 7 קילו בעשרה ימים כיוון שפעלה עם דיאטת הלימונים (מיץ למונים אורגני, מייפל אורגני, פילפל חריף ומים), זה נתן לה את הדחיפה לרדת למשקל הרצוי ועכשיו היא כבר שלושה חודשים שומרת על המשקל שהצליחה להגיע אליו בקלות בעזרת דיאטת הלימונים בכך שהיא בנתה לעצמה תפריט והתחילה להתאמן.
    ברצוני לנסות את הדיאטה הזאת אבל לתווך של 4-5 ימים כיוון שברצוני להוריד רק 3 קילו ממשקלי, ואז להמשיך לשמור על המשקל כמו תמיד...
    קראתי המון כתבות באינטרנט לגביי הדיאטה הזו ולפי מה שראיתי שאין בה משהו לא בריא (רק הקטע של ההרעבה שזה לא מה שאני חוששת ממנו או מההשלכות שלו, אגב כל מי שניסה את הדיאטה הזו טוען שכלל לא מרגישים ברעב או חולשה ההפך מקבלים ההרגשה של טהורות) הבנתי שזה דווקא מצויין למעיים ולעור הפנים...
    אנא מכם אני חייבת לדעת אם יש לזה עוד איזה שהן השלכות, או אם זה יכול להזיק לי בדרך כל שהיא? אני יודעת שבדרך כלל אחרי דיאטות כאלה קופצים חזרה למשקל אבל עובדה שחברתי סטפני כבר שלושה חודשים עומדת על אותו משקל (כמובן כיוון שהיא מקפידה על שמירה)
    אנא מכם תעזרו לי אני מחכה לתשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת לימונים

סיון דוד
    09/02/2010

הי ונסה

אף דיאטה לא הוכיחה את עצמה לטווח הארוך (3 חודשים זה לא טווח ארוך,!!!! בואי תחכי שנה ותראי מה קורה איתה, רוב הסיכויים שהיא תעלה הכל חזרה) .

ה"דיאטה" היחידה שהוכיחה עצמה לטווח הארוך היא הקפדה על תזונה נכונה והרגלי אכילה נכונים.

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו