מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן?ככח?רק אני04/08/2007
אנשים חושבים שאנשים שמנים הם חלשים באופי ללא כח רצון, וסתם עצלנים שלא רוצים לרזות. אבל זה הרבה מעבר לכך- יש אנשים שבורחים לסמים כדי לשכוח, יש לאלכוהול ויש לאוכל.... אני מתחבאת מאחורי השומן כדי למנוע מאנשים להתקרב אלי, כי אני לא יודעת איך להגן על עצמי אחרת. אני יכולה לרדת במשקל- כשאני רוצה אני יורדת הרבה ומהר אבל אז שוב אנשים מתקרבים ופוגעים בסופו של דבר- וזה רק גורם לי להיסגר ושוב לעלות במשקל וכמה ק"ג יותר ממה שהייתי לפני.
איך מצליחים להתמיד בזה כשמפחדים ממה שיהיה כשאני אגיע לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון עצמי
רחלי05/08/2007
מאחר והביטחון העצמי שלך נמוך, הייתי מאוד מייעצת לך להיכנס לקבוצת תמיכה והרזיה. לדבר עם אנשים, לקבל פידבקים ומחמאות ולשמוע סיפורים של אחרים.
אני הייתי חסרת ביטחון, וגם התחבאתי מאחורי האוכל ואני רוצה לומר לך שמאז שניכנסתי לשומרי משקל אני אדם אחר לגמרי, התחלתי לירזות ולהיראות טוב, המחמאות הגיעו והומטרו ללא הפסקה, הביטחון העצמי שלי עלה ולא נתתי לאף אחד לדרוך עלי ולהשפיל אותי יותר.
הייתי מציעה לך גם לפנות לאיש מקצוע שיוכל לחזק לך את הביטחון העצמי, ישנן סדנאות וקבוצות תמיכה לכך.
שיהיה לך בהצלחה,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן? ככח?
לילך קמנמן06/08/2007שלום לך
יפה כתבת על אנשים שמנים אך היכן את בכל זה?
שאלתי היא מהו הרצון האמיתי שלך?
בעיני אנשים שמנים הם הכי בעולם יש בהם המון אהבה ונתינה אך האם זה אומר שאני חייב להישאר בגוף שאני לא ממש מחבב?
אני אומרת שתתחשבי רק ברצונות שלך שתעיזי לבחור את הכי טוב בשבילך!!!!
אנשים תמיד יהיה להם מה להגיד,דווקא להפך אני חושבת שכשתרגישי טוב עם עצמך תהי הרבה פחות פגיעה.
תבחרי את האנשים שטוב לך במחיצתם שיודעים לפרגן לך,ואילו שבוחרים שלא תשתמשי בהם על מנת להזכיר לך יום יום שאת הולכת להשיג את המטרה שלך מעיין הוכחה להם שבעצם תשמש אותך
קחי כל יום לאותו יום תהי מאושרת תסתכלי על ההשגים שלך פרגני לעצמך אתיודעת יש משפט מקסים שאומר,אם אין אני לי מי לי.
אני יכולה להגיד לך כאדם שירד במשקל וכיום במשקל הרצוי שיש לי אושר גדול במקום הזה.
באהבה רבה ובהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)