בעית התמדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית התמדה
    רחלי
    09/03/2009

שלום רב!!! שמי רחלי ואני אחרי 2 לידות, מאז ומתמיד הייתי בחורה מלאה וכמובן שאחרי הלידות הפכתי לבחורה שמנמנה. אני יודעת מה לאכול, הייתי בעבר בשומרי משקל שעזרו לי מאוד ובזכותם ירדתי 11 קילו. השאלה היא כאשר אני מגיעה למשקל המיוחל, האם תזונתי אמורה להיות לכל החיים תזונה דלת קלוריות כמו שאכלתי לאורך כל הדיאטה בכדי לשמור על המשקל "הרצוי"? כיום אני בתהליך חדש של הורדה, די מנסה לעמוד בתפריטים של שומרי משקל (יש לי את החוברת מההרשמה הקודמת שלי). המעידות הקטנות שלי וקצת סטייה מהמסלול והשיגרה שלי גורמות לי להשמין שוב. אומנם לא למימדים גדולים כי אני מספיקה לעצור ויורדת 5 קילו ועולה אותם שוב חזרה וככה הופכת את הגוף שלי ליויו. טיפים להתמדה ושמירה אשמח לקבל רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית התמדה

הוספת תגובה

• הי רחל. הטיפ העקרי שלי אלייך הוא

עינת לב ארי
    11/03/2009

לא לעשות דיאטה אלא לאכול בצורה בריאה ומתונה תוך פעילות גופנית סדירה ואז משקלך יתייצב על ערך מתאים וטבעי לגופך.
    הסיבה לכך שאת עולה בכל פעם במשקל היא שאת "נכנסת" לדיאטות ולאחר תקופה, "יוצאת" מהן. כנראה שהפערים בין האכילה בזמן דיאטה לבין זמן של "לא" דיאטה, הם גדולים וזה יוצר את התנודות הרבות במשקלך, דבר שהוא מאוד לא בריא לגוף, ובמיוחד לעור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו