מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהו אני מתחילה דיאטה רצחחחחחחחנית !אני בבבדיאטה!07/08/2007
דיאטה אני מתחילה לא אוכלת שוםםםםםם דבר זהו!
מיצידי שאני י מ ו ת!!!!!!! א נ י לא אוכלת יותר כלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בבבדיאטה!
לילך קמנמן08/08/2007שלום לך
ממש לפני שאת מחליטה החלטות לא הגיוניות ,עצרי רגע!!!!
אני לא ממש יודעת מה בדיוק הביא אותך לחשוב מחשבות כאלו,אך את יודעת שיש דרכים אחרות לרדת במשקל ואפילו בכייף.
אני מבינה שלפעמים עודף המשקל שלנו לוחץ לנו לא רק על הגוף אלא גם על הנשמה,אך דעי לך שיש דרכים טובות יותר לפתור את הדברים.
להיות אדם בעל עודף משקל זה לא תמיד קל,אך זה עדיין לא מוחק אותנו מלהיות אנשים טובים ומוצלחים.
אני סומכת עליך שכשתקראי שורות אילו תשני את דעתך ובעצם תוכלי להבין שאפשר אחרת,אפשר לאכול בצורה הגיונית ולרדת במשקל.
אני פה בשבילך בכל עת שתירצי.
אני מזמינה אותך אם קשה לך לבד להצטרף לאחת הקבוצות שלנו בדיאטה קלאב,תוכלי לפגוש אנשים שמתמודדים עם עודף משקל ומצליחים לרדת.
אל תתיאשי עם הגיון ורצון אני בטוחה שתלכי בדרך הנכונה
באהבה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)