מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות כדי להתחיל - דחוףריקי09/08/2007
מה היא הדרך הנכונה להתחיל בדיאטה?
אני כבר ממש מדוכאת - המכנסיים שהיו גדולים עלי כבר ממש הדוקים.
אני צריכה להוריד בערך 8 קילו ולא מצליחה לעשות זאת מאז הלידה השנייה שלי לפני שנתיים.
אני משתדלת לא לאכול את השאריות של הילדים וכושר ממש לא מזדמן לי לעשות כי כשהם הולכים לישון ואני מסיימת את עבודות הבית כבר לא נשארת לי טיפת אנרגיה.
אני עייפה בלי סוף - ופשוט מדוכאת מהמשקל.
בעבודה יש לי ארוחת בוקר וצהריים אבל בצהריים הכל מלא שמן אז אני אוכלת שני טבעול עם אורז ובערב זה תלוי במשמרות של בעלי - לפעמים אוכלים מוקדם ולפעמים מאוחר.
בבקשה - איך מתחילים ומהו הבסיס להתמדה והצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות כדי להתחיל-דחוף
לילך קמנמן10/08/2007שלום ריקי
שאלה מעניינת שאלת האם יש דרך נכונה להתחיל?
אני יכולה לאמר לך שלפי נסיוני האישי,ומהאנשים שבאים לקבוצות שלי בדיאטה קלאב
לרוב ההחלטה להתחיל באה מהמקום שעודף המשקל לא רק מפריע על הגוף,אלא גם על הנשמה.
זה השלב שאנו מחליטים שחייבים לעשות שינוי.
בכדי שזה באמת יצליח צריך לא רק לאכול תפריט מאוזן אלא גם לבדוק מה הן ההתנהגיות שהביאו אותנו לעודף משקל.
כמו שציינת שאת משתדלת לא לאכול את השאריות של הילדים ,זה לדוגמא שינוי התנהגותי חשוב מאוד.
אצלי למשל אני דואגת לא לאכול בעמידה זאת אחת ההתנהגויות שהביאו אלי את עודף המשקל.
בקיצור מה שאני מציעה קחי החלטה אבל מפנים שהפעם,אבל באמת הפעם את הולכת להצליח ובגדול!!!!!!!
כל הזמן תזכרי את התחושה של המכנסיים הרופפות יש משהו טעים מזה?
אכלי נכון ,בחרי נכון ,מצאי זמן לפעילות גופנית היא תעזור לך למוטבציה אחריה תרגישי אנרגטית והרבה פחות עיפה.
אני מאחלת לך הצלחה רבה קדימה לעבודה.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)