מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני עם רדוקטיל כבר 3 חודשיםרעות09/08/2007
ועד עכשיו השלתי 15 קילו אני שוקלת היום 76.3
אני מתחתנת עוד 4 חודשים אני רוצה להוריד לפחות עוד 10 קילו
הבעיה היא שהמוטיבציה ירדה לי לאחרונה כמובן שאני לא אוכלת כמו לפני הדיאטה רק בזכות הרדוקטיל..
הבעיה שלי היא בכלל בולמוסים מטורפים של אלפי קלוריות ביום אז זה כבר לא קורה
למרות שאין לי מושג מה אני אעשה שאפסיק עם התרופה אני מפחדת להשמין הכל חזרה +ריבית כמו תמיד בעצם.
אני שומרת על המשקל אבל לא יורדת אני חייבת לחזור לאותה נקודת התחלה ופשוט לא מצליחה אני יודעת שאם אלך למדוד שמלת כלה במצב
הזה אני אצא בבכי ..
אנא עיזרי לי מה אני יכולה לעשות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עם רדוקטיל כבר שלושה חודשים
לילך קמנמן10/08/2007היי רעות
קודם כל המון מזל טוב.
האמת שאני ממש לא בעד כדורים ואבקות למניהן, אין קיצורי דרך בלרדת במשקל.
אני מבינה את הדאגה שלך כי אי אפשר לשתות כדורים כל החיים,צריך לשנות את ההתנהגות שלנו עם האוכל,ללמוד לבחור!!!
חשוב שתקפידי על תפריט מסודר 6 ארוחות ליום ברגע שתאכלי מסודר לא תגיעי למצב של בולמוסים.
אחד הדברים שיכולים לעזור לך במוטבציה הוא עיסוק בפעילות גופנית היא מביא איתה המון אנרגיות חיוביות.
אל תלחיצי את עצמך בזמן זה לפעמים גורם בדיוק את ההפף.
קחי יום ביומו כאילו ,רק היום תעמדי במשימות שלך. בצורה זו הרבה יותר קל.
אני בטוחה שתהי כלה יפיפיה .
מאחלת לך המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)