מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינני יכולה להתמודד עם תוכניתסיאן10/08/2007
שלום אני סיאן
אני כבר שנתיים ושלושה חודשים אחרי הלידה , אני עליתי במשקל 13 קילו, מאז לפני שנתיים ואני מנסה ללכת לפי תוכנית מסויימת אבל אינני יכולה להמשיך בתוכנית שבה אני מתחילחה.
השתמשתי ברידוקטיל ולא סיימתי את הקופסה , גם דרך שומרי משקל ועוד שיטות אחרות.
התחלתי לחשוש כי אין ביכולתי לרדתת במשקל , לפעמים אני אוכלת בכמיות גדולות בסוף אני מקיאה את עצמי, בעלי לא יודע על הדבר הזה , אני מרגישה שאינני מקבל עידוד מספיק.
אני פונה לפורום אולי אמצא עידוד מתמיד ותמיכה ועצות שיוכלו לתרום לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני יכולה להתמודד עם תוכנית
לילך קמנמן11/08/2007היי סיוון
אני מבינה אותך נכון,לפעמים זה לא קל.
חישבי רגע אבל ממש ,מה יותר כבד עליך עודף המשקל או לא לאכול את כל מה שאת רוצה?
אני בטוחה שעודף המשקל אחרת כבר מזמן היית מותרת,ועובדה שלא!!!!
לכן אל לך להתייאש כל מי שבא אלי לקבוצות בדיאטה קלאב,בא עם המון נסיונות קודמים אז מה?
זה אומר שהפעם שוב לא יצליח?
אז ממש לא!! אני רואה אותם מצליחים ובגדול עם המון תמיכה,סבלנות והתמדה.
כל מה שקרה לך בעבר לא מוכיח כלום לגבי מה שיקרה לך בעתיד,לכן אל תותרי ,אך עשי זאת נכון בלי כדורים ובלי אבקות פלא כי אין קיצורי דרך בלרדת במשקל.
שינויים קטנים מביאים איתם הצלחות קטנות,זה יגדל כמו כדור שלג.
כל יום לאותו יום.
אם את חושבת שאת זקוקה לעידוד אין לי ספק שקבוצות תמיכה עוזרות המון בתהליך הזה ,נשמח לקבל אותך לדיאטה קלאב
בהצלחה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוכלת כמעט במהלך היום אבל אני או
סיאן13/08/2007שלום
לפני שנכנסתי להריון הייתי מלאת מרץ עבדתי ולמדתי ועבודת בית , היום שלי היה כמעט מלא והייתי מאד שמחה בזה, אבל היום אני נושאת שני תארים בלי עבודה " אין מקומות עבודה " כל הזמן או בבית או בבית ההורים או בבית חמי, תאמיני לי שלפעמים יש עבודה שאני צריכה לסיים אבל אין חשק לעבוד בבית. אני והבת שלי ישנים מאוחר ואז קמים מאוחר כמעט בשעה 12 ולפעמים 13 , האנשים אוכלים ארוחת צהריים ואנחנו אוכלים ארוחת בוקר , אני עושה לידה שלי חלב עם וויסקויט ואני רוב הזמן לא שותה כלום אבל יש לי חולשה שבקיץ אני אוהבת אבטיח עם גבינה מלוחה אפילו בשעות הבוקר או הערב ולא משנה מתי.
הבעיה שהיום שלי נגמר מהר אני לא עובדת ואין חשק לקום מוקדם בשביל מה ?
יש לבעלי וגיסי בית קפה ונרגילה הוא עובד עד שעות הבוקר 4 או 5 , בעלי מנסה לחפש בשבילי על עבודה אבל זה קשה למצוא. הבעיה שבמגזר הערבי קשה למצוא עבודה עד שתמצא מישהו שיש לו סמכות ובעל השפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)