מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיים לא שוויםכרמית12/08/2007
אני בת 35 וכל החיים שלי כמעט בדיאטה. איזה מין חיים אלה כשכל הזמן אני צריכה להאבק ולחשוב מה אכלתי וכמה מותר לי לאכול ואף פעם לא יכולה ליהנות לי בכיף מאיזה גלידה או פיצה אלא רק לאכול ירקות ולחם קל ולעשות ספורט שאני בכלל לא אוהבת. מה שווה לחיות את החיים האלה יותר רזה אבל כל הזמן בתסכול וכל הזמן חסר לי, אז אני רזה אבל לא מאושרת, לא עדיף כבר להעלות את המשקל בחזרה אבל לא לייסר את עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים לא שווים
לילך קמנמן16/08/2007שלום כרמית
אכן כך אם אתה לא ממש שלם עם ההחלטה,מאוד קשמ להתמיד לאורך זמן.
החיים שווים הכל בעיני המתבונן.
כמובן שיש מחיר בלרדת במשקל אך,יש מחיר גם הלהיות שמן!!!
צריך לקבל פה החלטה מה משניהם יותר כבד עלי,לא לאכול את כל מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה,או עודף המשקל???
שנקבל החלטה שלהיות שמן יותר קשה לי אז,נהיה מוכנים לקראת השינוי.
שינוי הוא תהליך הדרגתי ודורש מאיתנו עבודה לפעמים זה אומר לעבור גם באיזורי אי נוחות .
אך ככל שנתמיד בו נוכל לראות את הרווח ולא את ההפסד.
אני חושבת שיש דרך טובה יותר לרדת במשקל מבלי להרגיש קורבן.
הרעיון המרכזי הוא לדעת מתי זה כן,מתי זה לא,ומתי זה לפעמים.
מניסיוני אספר לך שהמחיר ששילמתי בהיותי שמנה היה יקר בהרבה
מאחלת לך בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)