מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהדינה01/05/2009
היי עינת, אני ילדתי לפני 3 חודשים ועדיין נשאר לי להוריד 3 קילו כדי לחזור למשקל שלי לפני ההריון.
הבעיה היא שאלו 3 קילוגרמים שמאד עקשניים. אני הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ואני מנסה לאכול בריא, לפעמים לא!!!!!!, אבל גרם אחד לא ירד. מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דינה ומזל טוב. יש לי מס שאלות:
עינת לב ארי01/05/20091. בת כמה את?
2. כמה פעמים ילדת? האם את מניקה?
3. האם עשית בדיקות דם לאחר הלידה? חשוב לדעת מה מצב התפקוד של בלוטת התריס.
4. מה גובהך ומשקלך הנוכחיים?
5. מה הם אחוזי השומן בגופך?
6. האם התפריט שלך מכיל מספיק חלבונים וביחס המתאים לפחמימות?
אני יודעת ששאלתי יותר שאלות ממה שאת שאלת שעל חלקן צריך לענות איש מקצוע מתחום התזונה, וזו בדיוק הבעיה של מתן תשובות דרך הפורום.
בכל מקרה אני ממליצה לך לבצע בדיקות דם כדי לשלול בעיה של חילוף חמרים ואחר כך להמשיך הלאה לייעץ אישי אצל דיאטנית ספורט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי לידה
דינה01/05/2009שלום עינת,
אני בת 25 וזו הינה לידה ראשונה. אני לא מניקה,הייתי רוצה, אבל לא יכולתי. הגובה שלי 166 ואני שוקלת 60.5 קילו, לפני ההריון שקלתי 54. תוצאות בדיקות הדם היו תקינות. אין לי מושג כמה אחוזי השומן שיש לי. קשה לי להתחיל את היום בלי נסקפה וקוראסון שוקולד, אולי בגלל זה קשה לי להוריד???...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק שלהתחיל את היום עם קפה
עינת לב ארי03/05/2009וקרואסון זה לא מתכון מצטיין להורדת משקל, אך בכל מקרה אני חוזרת להמלצתי הקודמת: כדי להצליח כדאי לקבל ייעוץ אישי מדיאטנית קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)