אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    דינה
    01/05/2009

היי עינת, אני ילדתי לפני 3 חודשים ועדיין נשאר לי להוריד 3 קילו כדי לחזור למשקל שלי לפני ההריון.
    הבעיה היא שאלו 3 קילוגרמים שמאד עקשניים. אני הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ואני מנסה לאכול בריא, לפעמים לא!!!!!!, אבל גרם אחד לא ירד. מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• שלום דינה ומזל טוב. יש לי מס שאלות:

עינת לב ארי
    01/05/2009

1. בת כמה את?
    2. כמה פעמים ילדת? האם את מניקה?
    3. האם עשית בדיקות דם לאחר הלידה? חשוב לדעת מה מצב התפקוד של בלוטת התריס.
    4. מה גובהך ומשקלך הנוכחיים?
    5. מה הם אחוזי השומן בגופך?
    6. האם התפריט שלך מכיל מספיק חלבונים וביחס המתאים לפחמימות?
    אני יודעת ששאלתי יותר שאלות ממה שאת שאלת שעל חלקן צריך לענות איש מקצוע מתחום התזונה, וזו בדיוק הבעיה של מתן תשובות דרך הפורום.
    בכל מקרה אני ממליצה לך לבצע בדיקות דם כדי לשלול בעיה של חילוף חמרים ואחר כך להמשיך הלאה לייעץ אישי אצל דיאטנית ספורט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה

דינה
    01/05/2009

שלום עינת,
    אני בת 25 וזו הינה לידה ראשונה. אני לא מניקה,הייתי רוצה, אבל לא יכולתי. הגובה שלי 166 ואני שוקלת 60.5 קילו, לפני ההריון שקלתי 54. תוצאות בדיקות הדם היו תקינות. אין לי מושג כמה אחוזי השומן שיש לי. קשה לי להתחיל את היום בלי נסקפה וקוראסון שוקולד, אולי בגלל זה קשה לי להוריד???...
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ספק שלהתחיל את היום עם קפה

עינת לב ארי
    03/05/2009

וקרואסון זה לא מתכון מצטיין להורדת משקל, אך בכל מקרה אני חוזרת להמלצתי הקודמת: כדי להצליח כדאי לקבל ייעוץ אישי מדיאטנית קלינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו