מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה בתחילתה של דיאטהירדן12/05/2009
היי.
אני בת 40, שוקלת 53 ק"ג גובה 160 ס"מ
כל חיי הייתי רזה אבל אף-פעם לא מרוצה
בשנה האחרונה עליתי כ-5 ק"ג והגעתי למשקל שבו הייתי רק בזמן הריונות(2)
המטרה שלי להגיע ל- 48 ק"ג
אני מאד אוהבת מתוקים, לא ממש אוהבת אוכל מבושל , ואוכלת הכל
מעולם לא עשיתי דיאטה , כל הנסיונות שלי החזיקו לא יותר מ-3 ימים
עושה ספורט לא באופן קבוע
הפכתי להיות אדם מאד עצוב לאחרונה בגלל זה
אנא עיזרי לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ירדן. מה קרה בשנה האחרונה
עינת לב ארי12/05/2009שגרם לך לעלות 5 ק"ג? מה השתנה בחיים שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
ירדן13/05/2009החלפתי מקום עבודה שבו לדעתי אני אוכלת 4-5 עוגיות נוספות לתזונה הרגילה שהייתה לי
שברתי את היד והפסקתי ספינינג
עברתי ניתוח -בקע תבורי בינואר במרץ חזרתי לפעילות כפעמיים בשבוע הליכה בת 45 דקות לא עיקבי ולא סדיר במיוחד
עשיתי בדיקות מקיפות (תפקוד בלוטת התריס, ברזל,כולסטרול, B12 )
הכל תקין
לא יודעת אולי הגיל?
אגב אני ערה משעה 8:00 בבוקר עד 01:00 בלילה כל יום
אפילו מוטיבציה לספורט כבר אין לי
כי כל הנסיונות לא מניבות פרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שקרה לך במהלך השנה הוא
עינת לב ארי13/05/2009שההכנסה הקלורית עלתה וההוצאה הקלורית ירדה ולכן עלית במשקל. כמו כן המוטיבציה שלך גם היא ירדה. כדי לעזור לך צריך להפגש איתך פנים אל פנים, למדוד אחוזי שומן, ללמוד היטב את סדר היום ואפשרויות הבישול להרכיב תכנית אימון שתוכל לסייע בהורדת אחוזי השומן בגוף וכן לבדוק גיוס משאבים נפשיים לתהליך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)