רוצה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לרדת במשקל
    מיה
    16/08/2007

אני בת 15 ורוצה לרדת במשקל כי אני שמנה אבל אף אחד לא מוכן לעזור לי כולם אומרי שבגילי זה לא בריא בכלל ויפריע לגדילה. אמא שלי לא רוצה שאני ירשם לקבוצת דיאטה ויש לנו המון ריבים בגלל זה כל הזמן, מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לרדת במשקל

הוספת תגובה

• רוצה לרדת במשקל

לילך קמנמן
    19/08/2007

שלום מיה
    השאלה היא האם את באמת סובלת מעודף משקל אמיתי?
    או שאת חושבת שאת שמנה?
    הייתי מציעה שתשוחחי עם אמא שלך ותבדקו ביחד אצל דיאטנית,אם את אכן סובלת מעודף משקל.
    אני מניחה שכתספרי לה כמה זה חשוב לך ,אבל ללא מריבות אני בטוחה,שיא תשתף איתך פעולה.
    מאחלת לך המון בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מצליחה לרדת במשקל

רחלו'ש
    11/12/2007

אני תמיד מנסה לרדת במשקל ואני לא מצליחה כי אני לא מתאפקת ואני מאוד רוצה לרדת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

רוני גוטליב
    12/12/2007

נשמע לפי תאורך שאת כמו כולם. הית רוצה לרדת במשקל אך לא קל לך...
    אני ממליצה לך לפנות ולהשתתף בקבוצה של בנות שרוצות כמוך לרדת במשקל. התחרותיות והשיתוף יחד עם ההנחייה של המדריכה המיומנת יתנו לך את הכלים לרדת במשקל ולהתמיד בכך.
    אחת הרבוצות המומלצות בעיני היא קבוצת "שומרי משקל" שמאפשרים לרדת בצורה מבוקרת, בריאה ובטוחה, אך ישנן קבוצות לירידה במשקל אחרות.
    בדקי מה קרוב לביתך, והרשמי עכשיו. את תצליחי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו