מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת לרדת את הקילוגרמים האחרוניםס17/08/2007
שלום אחרי כמעט ארבע שנים שבהן הזנחתי את עצמי (שבתוכן שני הריונות ולידות) עליתי כמעט 40 קילו. פחדתי להסתכל במראה יותר. בשנה האחרונה נכנסתי למשמר דיאטה רציני והורדתי כמעט הכל למעט 9 קילו האחרונים שנשארו לי כדי להגיע למשקלי האידאלי. הבעיה שפתאום אני מוצאת את עצמי מקלקלת את הכל. אוכלת בלי הבחנה. וכו בשבוע האחרון העליתי 3 קילו וזה חבל כי עבדתי ככ קשה להוריד אותם.
אני פשוט מפחדת לרדת יותר. כי הבעיה היא שבעלי אוהב אותי כשאני מלאה ב"מקומות הנכונים" ובחודש האחרון התחלתי להרזות גם שם. והוא פתאום התחיל להעיר לי: איפה הישבן היפה שהיה לך? אולי כבר מספיק עם הדיאטה? וכו
ופתאום התחלתי לפחד שהוא לא יאהב אותי יותר אם ארזה עוד..או שלא אהיה אטרקטיבית בעינו. ואני מאמינה שזה שורש הבעיה ולכן פתאום הגיעו הזלילות הלא נשלטות האלה..
אבל אני כן רוצה להגיע למטרה שלי. וכן רוצה לרדת את הקילוגרמים האחרונים האלה. אז איך מתגברים על הפחד וגם לא מותרים על הרצון להיות במשקל אידאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת לרדת את הקילוגרמים האחרונים
לילך קמנמן19/08/2007שלום רבקה
אני חושבת שממש לא כדאי שתוותרי על הרצונות שלך.
יש לך השגים מדהימים אך,כמו שאת אומרת זו עדיין לא נקודת הסיום.
את צריכה להבין שגם לאנשים שמסביבנו לוקח זמן לקבל שינויים וזה מפליא שלאלה שקשה יותר הם,דווקא אילו שקרובים אלינו ביותר.
דברי עם בעלך אני בטוחה שאם תשתפי אותו ברצונות שלך ותסבירי לו שהתמיכה שלו,מאוד חשובה לך. אני בטוחה שתופתעי עד כמה הוא מוכן לעזור.
אני בטוחה שהוא אוהב אותך בזכות מי שאת ולא בזכות כמה שאת שוקלת.
מה שאנחנו מקרינים החוצה זה משפיע גם על האחרים לכן קודם תבררי עם עצמך כמה זה באמת חשוב לך.
המון בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)